Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.097 [del]
  • Stadion: jaki Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17270
jaki Zagłębie Sosnowiec SSA
@!@!@ Tactiek 42x6x2xxx2
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.8 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


14e minuut.
Kessler kopt de bal weg. Meriem rent richting de bal. Meriem speelt de bal door. Minghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minghi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Švehla met de inworp. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Minghi probeert naar een medespeler te passen. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki speelt de bal door. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Paal! Belodedić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:1

22e minuut.
Lysenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Kennedy de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minghi. Minghi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Gower onderschept slim de pass. Gower passt de bal zonder na te denken. Brau rent richting de bal. Brau geeft de bal voor. Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Cana geeft een lange en hoge pass. Brau heeft problemen om de bal te vangen. Brau passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Minghi de bal. Minghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaki 58%, Zagłębie Sosnowiec SSA 42%.
jaki - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:2

48e minuut.
Minghi passt de bal met de wreef. Brau speelt de bal door. Dyrek rent richting de bal. Dyrek schiet op doel. Belodedić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:3

55e minuut.
Gower onderschept slim de pass. Gower geeft een hoge lob. Daar is Rouissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minghi is nu in balbezit. Minghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nyhuis passt de bal zonder na te denken. Necchi rent richting de bal. Necchi passt de bal zonder na te denken. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaki 56%, Zagłębie Sosnowiec SSA 44%.
jaki - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:3