Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Sosnowiec SSA jaki
42x6x2xxx2 Tactiek @!@!@
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 42.4
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Švehla met een sublieme pass. Radoslavov is nu in balbezit. Radoslavov met een sublieme pass. Chacín is nu in balbezit. Chacín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Meriem passt de bal zonder na te denken. Brau is nu in balbezit. Brau passt de bal zonder na te denken. Berki is nu in balbezit. Berki schiet op doel. Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Kessler geeft een hoge lob. Rouissi heeft problemen om de bal te vangen. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Berki passt de bal met de wreef. Meriem rent richting de bal. Meriem passt de bal zonder na te denken. Berki is nu in balbezit. Berki draait met de bal, schiet en ... Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - jaki 1:0

24e minuut.
Berki passt de bal zonder na te denken. Brau bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. Belodedić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - jaki 2:0

27e minuut.
Lysenko heeft problemen om de bal te vangen. Brau is nu in balbezit. Brau geeft een hoge lob. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki haalt uit met een fantastische trap. Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dyrek rent richting de bal. Dyrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Brau is nu in balbezit. Brau geeft een lange en hoge pass. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Knezović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meriem geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rouissi heeft problemen om de bal te vangen. Berki kopt de bal weg. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. Belodedić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - jaki 3:0

43e minuut.
Meriem met de inworp. Nalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalić passt de bal in één keer door. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 38%, jaki 62%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - jaki 3:0

46e minuut.
Chłodek komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Meriem passt de bal in één keer door. Brau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brau passt de bal in één keer door. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Brau passt de bal met de wreef. Kłonowski is nu in balbezit. Kłonowski passt de bal met de wreef. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - jaki 4:0

73e minuut.
Nalić kopt de bal weg. Brau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brau probeert naar een medespeler te passen. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - jaki 5:0

86e minuut.
Meriem geeft een hoge lob. Daar is Knezović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Belodedić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - jaki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 36%, jaki 64%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - jaki 6:0