Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSiR Pogoń Ryn FC Oława
SSIR Tactiek a2p4o4
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 62.7
solid Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Hałgas rent richting de bal. Batishchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hałgas raakt geblesseerd tijdens het duel. MacManus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu geeft de bal voor. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Dębicki geeft een lange en hoge pass. Udrescu rent richting de bal. Sonsuz begaat een overtreding. Sonsuz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hwan is nu in balbezit. Hwan geeft de bal voor. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Zadylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - FC Oława 1:0

15e minuut.
Molus rent richting de bal. Molus passt de bal zonder na te denken. MacManus probeert naar een medespeler te passen. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Molus probeert naar een medespeler te passen. Udrescu met een sublieme pass. Nešković is nu in balbezit. Nešković geeft de bal voor. Gallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Udrescu passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Grubizna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSiR Pogoń Ryn - FC Oława 1:1

27e minuut.
Rudak met een sublieme pass. Imperador geeft een hoge lob. Vezzaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rudak speelt de bal door. Inworp. Udrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Molus geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Molus probeert naar een medespeler te passen. Udrescu rent richting de bal. Udrescu passt de bal in één keer door. MacManus geeft een lange en hoge pass. Gallo maakt een snoekduik en kopt de bal. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
MacManus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Molus geeft een hoge lob. Gallo maakt een snoekduik en kopt de bal. Grubizna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 72%, FC Oława 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSiR Pogoń Ryn - FC Oława 1:1

46e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zaharia de bal. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Minghui probeert naar een medespeler te passen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sonsuz geeft een lange en hoge pass. Rudak rent richting de bal. Rudak passt de bal in één keer door. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Dębicki met een sublieme pass. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu geeft de bal voor. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - FC Oława 1:2

63e minuut.
Minghui onderschept slim de pass. Minghui geeft een hoge lob. Inworp. Brandauer met een snelle inworp. Sedlar geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSiR Pogoń Ryn - FC Oława 2:2

65e minuut.
Sonsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonsuz passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udrescu met de inworp. Molus geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - FC Oława 2:3

73e minuut.
Imperador onderschept slim de pass. Imperador geeft een lange en hoge pass. Udrescu rent richting de bal. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Gallo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - FC Oława 2:4

75e minuut.
Molus rent richting de bal. Vezzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Imperador probeert naar een medespeler te passen. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Zadylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 70%, FC Oława 30%.
SSiR Pogoń Ryn - FC Oława 2:4