Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oława SSiR Pogoń Ryn
a2p4o4 Tactiek SSIR
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Vezzaro kopt de bal weg. MacManus is nu in balbezit. MacManus passt de bal zonder na te denken. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Grubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas onderschept slim de pass. Zaharia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaharia krijgt een gele kaart. Hałgas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gałuszka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - SSiR Pogoń Ryn 1:0

15e minuut.
Zaharia rent richting de bal. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka met een sublieme pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Grubizna bokst de bal weg.

17e minuut.
Zaharia met een harde bal richting middenveld. Hwan probeert de bal met de borst te controleren. Molus met een sublieme pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan geeft een lange en hoge pass. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro schiet op doel. Zadylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oława - SSiR Pogoń Ryn 1:1

31e minuut.
Nešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nešković passt de bal in één keer door. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu geeft de bal voor. Gałuszka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hwan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 34%, SSiR Pogoń Ryn 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oława - SSiR Pogoń Ryn 1:1

58e minuut.
Daar is Dębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imperador bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperador geeft een lange en hoge pass. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bazylewicz probeert de bal met de borst te controleren. Nešković rent richting de bal. Nešković passt de bal in één keer door. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas schiet op doel. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Klungelig pakt Shterev de bal. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev verovert de bal door een tackle van achteren. Shterev geeft de bal voor. Hałgas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gałuszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hałgas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
MacManus passt de bal in één keer door. Ceranka is nu in balbezit. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - SSiR Pogoń Ryn 2:1

86e minuut.
Molus rent richting de bal. Molus passt de bal met de wreef. MacManus geeft de bal voor. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Shterev verovert de bal door een tackle van achteren. MacManus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus geeft de bal voor. Nešković is nu in balbezit. Nešković draait met de bal, schiet en ... Grubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 28%, SSiR Pogoń Ryn 72%.
FC Oława - SSiR Pogoń Ryn 2:1