Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasinka Mała WRBL Cavaliers
taktyka yyy Tactiek cuba
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
45.5 gemiddelde waardering 54.2
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Buonadonna verovert de bal door een tackle van achteren. Buonadonna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Waluś met een snelle inworp. Ziętarski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərli onderschept slim de pass. İsgəndərli speelt de bal door. Kyuranov is nu in balbezit. Kyuranov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Karanikolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz is nu in balbezit. Lincz geeft de bal voor. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna schiet op doel. Rihui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krydus is nu in balbezit. Krydus schiet op doel. Rihui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 46%, WRBL Cavaliers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kasinka Mała - WRBL Cavaliers 0:0

47e minuut.
Phương Long geeft een hoge lob. Muscă kopt de bal weg. Goyburu probeert de bal met de borst te controleren. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov draait met de bal, schiet en ... Jackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stodolny met een snelle inworp. Phương Long geeft de bal voor. Muscă rent richting de bal. Muscă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jackowski trapt de bal weg van het doel. İsgəndərli is nu in balbezit. İsgəndərli passt de bal zonder na te denken. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Waluś controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bone komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tinoco rent richting de bal. Kyuranov verovert de bal door een tackle van achteren. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone draait met de bal, schiet en ... Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - WRBL Cavaliers 0:1

73e minuut.
Karanikolas kopt de bal weg. Numpaque is nu in balbezit. Numpaque geeft de bal voor. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Preisinger geeft een lange en hoge pass. Jarzębowski heeft problemen om de bal te vangen. Bone rent richting de bal. Bone draait met de bal, schiet en ... Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

89e minuut.
Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Numpaque verovert de bal door een tackle van achteren. Numpaque geeft een hoge lob. Bone rent richting de bal. Bone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 53%, WRBL Cavaliers 47%.
FC Kasinka Mała - WRBL Cavaliers 0:1