Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Sosnowiec SSA Terrorysci Tychy
42x6x2xxx2 Tactiek 343
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 46.4
formidabel Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


11e minuut.
Acanda geeft een lange en hoge pass. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek speelt de bal door. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuszewski geeft een hoge lob. Dyrek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Brau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brau met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Wostal de bal onder controle te krijgen. Berki rent richting de bal. Berki schiet op doel. Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Berki heeft problemen om de bal te vangen. Berki passt de bal zonder na te denken. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karalus de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brau zal de hoekschop nemen. Dyrek krijgt zijn hoofd ertegen. Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nalić probeert naar een medespeler te passen. Brau rent richting de bal. Brau speelt de bal door. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ... Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Nalić passt de bal in één keer door. Kuhar is nu in balbezit. Kuhar passt de bal zonder na te denken. Berki rent richting de bal. Berki schiet op doel. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 41%, Terrorysci Tychy 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagłębie Sosnowiec SSA - Terrorysci Tychy 0:0

49e minuut.
Kessler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dyrek kopt de bal weg. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Terrorysci Tychy 1:0

51e minuut.
Kuhar speelt de bal door. Brau geeft de bal voor. Wostal probeert de bal aan de voet te houden. Berki is nu in balbezit. Berki draait met de bal, schiet en ... Łobaza bokst de bal weg.

54e minuut.
Łobaza trapt de bal weg van het doel. Pielecha kopt de bal weg. Klungelig pakt Jorquera de bal. Góra rent richting de bal. Góra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kałuszewski met een snelle inworp. Durka controleert de bal met de borst. Kuhar geeft een hoge lob. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Karalus rent richting de bal. Karalus geeft een lange en hoge pass. Acanda geeft een hoge lob. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Durka probeert naar een medespeler te passen. Kałuszewski rent richting de bal. Kałuszewski passt de bal zonder na te denken. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Acanda probeert naar een medespeler te passen. Kałuszewski rent richting de bal. Kałuszewski met een sublieme pass. Dyrek rent richting de bal. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Łobaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Kałuszewski onderschept slim de pass. Riesner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kałuszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kałuszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berki springt en kopt de bal. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Terrorysci Tychy 2:0

88e minuut.
Cana passt de bal zonder na te denken. Drybczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki haalt uit met een fantastische trap. Łobaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Brau rent richting de bal. Brau met een sublieme pass. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki haalt uit met een fantastische trap. Łobaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 38%, Terrorysci Tychy 62%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - Terrorysci Tychy 2:0