Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRBL Cavaliers SSiR Pogoń Ryn
cuba Tactiek SSIR
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Preisinger onderschept slim de pass. Preisinger geeft een lange en hoge pass. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone schiet op doel. Grubizna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - SSiR Pogoń Ryn 1:0

9e minuut.
Batishchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Batishchev probeert naar een medespeler te passen. Brandauer met een sublieme pass. Sedlar rent richting de bal. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Rihui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Vezzaro kopt de bal weg. Sedlar probeert de bal met de borst te controleren. Ekmekçioğlu begaat een overtreding. Ekmekçioğlu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak verovert de bal door een tackle van achteren. Rudak passt de bal in één keer door. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Afilipoaiei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ceranka komt het veld opgelopen. Rihui met een harde bal richting middenveld. Daar is Batishchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyuranov rent richting de bal. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Phương Long probeert naar een medespeler te passen. Bone rent richting de bal. Variaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bone kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Zaharia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phương Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goyburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyburu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ceranka geeft de bal voor. Inworp. Kyuranov met een snelle inworp. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Bone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bone schiet op doel. Grubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Brandauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sedlar is nu in balbezit. Hwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan geeft een hoge lob. Rihui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WRBL Cavaliers - SSiR Pogoń Ryn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRBL Cavaliers 48%, SSiR Pogoń Ryn 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WRBL Cavaliers - SSiR Pogoń Ryn 1:1

48e minuut.
Brandauer rent richting de bal. Kyuranov verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuranov probeert naar een medespeler te passen. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone draait met de bal, schiet en ... Grubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sonsuz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kyuranov verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuranov passt de bal in één keer door. Bone rent richting de bal. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muscă komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Batishchev is nu in balbezit. Hwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan geeft de bal voor. Vezzaro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - SSiR Pogoń Ryn 1:2

64e minuut.
Piron komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kyuranov heeft problemen om de bal te vangen. İsgəndərli rent richting de bal. İsgəndərli geeft een hoge lob. Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grubizna trapt de bal weg van het doel. İsgəndərli kopt de bal weg. Ceranka heeft problemen om de bal te vangen. Kyuranov is nu in balbezit. Kyuranov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Grubizna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WRBL Cavaliers - SSiR Pogoń Ryn 2:2

81e minuut.
Brandauer met een sublieme pass. Batishchev rent richting de bal. Batishchev geeft een lange en hoge pass. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro schiet op doel. Rihui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. Rihui bokst de bal weg.

86e minuut.
Rudak speelt de bal door. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger begaat een overtreding. Preisinger krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Piron is nu in balbezit. Piron probeert naar een medespeler te passen. Goyburu is nu in balbezit. Goyburu haalt uit met een fantastische trap. Zaharia probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRBL Cavaliers 38%, SSiR Pogoń Ryn 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WRBL Cavaliers - SSiR Pogoń Ryn 2:2