Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSiR Pogoń Ryn WRBL Cavaliers
SSIR Tactiek cuba
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 54
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Vezzaro is nu in balbezit. İsgəndərli onderschept slim de pass. İsgəndərli geeft de bal voor. Bone is nu in balbezit. Bone draait met de bal, schiet en ... Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Brandauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandauer probeert naar een medespeler te passen. Sedlar rent richting de bal. Sedlar draait met de bal, schiet en ... Rihui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Grubizna trapt de bal weg van het doel. Hwan is nu in balbezit. Clemente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clemente krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sedlar is nu in balbezit. Ekmekçioğlu onderschept slim de pass. Ekmekçioğlu geeft een hoge lob. Bone rent richting de bal. Bone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hwan passt de bal in één keer door. Buonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonadonna probeert naar een medespeler te passen. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 56%, WRBL Cavaliers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSiR Pogoń Ryn - WRBL Cavaliers 0:0

49e minuut.
Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu geeft de bal voor. Variaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bone is nu in balbezit. Bone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ekmekçioğlu geeft een lange en hoge pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Batishchev begaat een overtreding. Batishchev krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bone kopt de bal weg. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonsuz begaat een overtreding. Sonsuz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Preisinger geeft een lange en hoge pass. Variaş heeft problemen om de bal te vangen. Clemente is nu in balbezit. Bone rent richting de bal. Bone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Numpaque met een sublieme pass. Clemente is nu in balbezit. Sonsuz begaat een overtreding. Sonsuz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Clemente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hodge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bone springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
İsgəndərli passt de bal met de wreef. Kyuranov is nu in balbezit. Clemente is nu in balbezit. Bone rent richting de bal. Bone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WRBL Cavaliers 0:1

82e minuut.
Afilipoaiei passt de bal in één keer door. Brandauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandauer probeert naar een medespeler te passen. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSiR Pogoń Ryn - WRBL Cavaliers 1:1

84e minuut.
Hodge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preisinger geeft de bal voor. Afilipoaiei probeert de bal met de borst te controleren. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kyuranov met een snelle inworp. İsgəndərli rent richting de bal. İsgəndərli geeft de bal voor. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 55%, WRBL Cavaliers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSiR Pogoń Ryn - WRBL Cavaliers 1:1