Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oława FC Kasinka Mała
a2p4o4 Tactiek taktyka yyy
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 6
57.7 gemiddelde waardering 45.1
excellent Schieten adequate
excellent Passen solid
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Udrescu met een sublieme pass. Nešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel. Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 1:0

14e minuut.
Molus passt de bal zonder na te denken. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka probeert naar een medespeler te passen. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gallo draait met de bal, schiet en ... Tinoco probeert de bal aan de voet te houden. Udrescu rent richting de bal. Udrescu geeft een hoge lob. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 2:0

19e minuut.
Nešković kopt de bal weg. Klungelig pakt Tinoco de bal. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo schiet op doel. Jackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 3:0

22e minuut.
Shterev geeft een lange en hoge pass. Gallo kopt de bal weg. Nešković heeft problemen om de bal te vangen. Nešković geeft een lange en hoge pass. Gallo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gałuszka passt de bal zonder na te denken. Udrescu rent richting de bal. Udrescu passt de bal zonder na te denken. Molus geeft de bal voor. Gallo krijgt zijn hoofd ertegen. Jackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Tinoco probeert naar een medespeler te passen. Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Molus passt de bal in één keer door. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Shterev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacManus heeft problemen om de bal te vangen. Lincz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lincz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
MacManus onderschept slim de pass. MacManus geeft de bal voor. Gallo is nu in balbezit. Gallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 4:0

45e minuut.
Dębicki kopt de bal weg. MacManus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus passt de bal in één keer door. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 29%, FC Kasinka Mała 71%.
FC Oława - FC Kasinka Mała 4:0

47e minuut.
Gallo rent richting de bal. Karanikolas is nu in balbezit. MacManus verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo is nu in balbezit. Gallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco speelt de bal door. Gallo is nu in balbezit. Gallo draait met de bal, schiet en ... Jackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 5:0

53e minuut.
Shterev speelt de bal door. Klungelig pakt MacManus de bal. MacManus met een sublieme pass. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka geeft een lange en hoge pass. Jackowski bokst de bal weg. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 6:0

54e minuut.
Daar is MacManus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszka is nu in balbezit. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Jackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 7:0

56e minuut.
Waluś controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Shterev neemt vlug de vrije trap. Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
MacManus haalt uit met een fantastische trap. Jackowski probeert naar een medespeler te passen. Minghui kopt de bal weg. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Jackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Molus rent richting de bal. Molus geeft een hoge lob. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
MacManus speelt de bal door. Daar is Gallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karanikolas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karanikolas krijgt een gele kaart. Gallo raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 8:0

62e minuut.
Klungelig pakt Gallo de bal. MacManus is nu in balbezit. MacManus passt de bal met de wreef. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 9:0

65e minuut.
Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki geeft een hoge lob. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 10:0

68e minuut.
Nešković geeft een hoge lob. Gallo kopt de bal weg. Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Jackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Shterev probeert naar een medespeler te passen. MacManus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębowski begaat een overtreding. Jarzębowski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Shterev kopt de bal weg. MacManus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus passt de bal met de wreef. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Jackowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Molus speelt de bal door. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 11:0

79e minuut.
Karanikolas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Shterev kopt de bal weg. MacManus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus heeft problemen om de bal te vangen. MacManus geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - FC Kasinka Mała 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 33%, FC Kasinka Mała 67%.
FC Oława - FC Kasinka Mała 12:0