Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasinka Mała FC Oława
taktyka yyy Tactiek a2p4o4
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 8
46.3 gemiddelde waardering 55.8
adequate Schieten very good
solid Passen excellent
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Klungelig pakt Jarzębowski de bal. Nešković is nu in balbezit. Nešković passt de bal in één keer door. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Jackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Stodolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Udrescu speelt de bal door. Dules rent richting de bal. Dules passt de bal met de wreef. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Jackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Molus onderschept slim de pass. Molus speelt de bal door. Nešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nešković geeft een hoge lob. Hałgas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nešković verovert de bal door een tackle van achteren. Nešković met een sublieme pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - FC Oława 0:1

28e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu geeft de bal voor. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - FC Oława 0:2

40e minuut.
Dules is nu in balbezit. Dules met een sublieme pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - FC Oława 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 60%, FC Oława 40%.
FC Kasinka Mała - FC Oława 0:3

47e minuut.
Ziętarski passt de bal met de wreef. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dębicki krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Hałgas rent richting de bal. Dules is nu in balbezit. Dules passt de bal in één keer door. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel. Paal! Jackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Dules geeft de bal voor. Karanikolas kopt de bal weg. Nešković geeft een hoge lob. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. Jackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Jarzębowski de bal. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nešković met een sublieme pass. Klungelig pakt Gałuszka de bal. Gałuszka met een sublieme pass. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Jackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Udrescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Jackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Molus passt de bal zonder na te denken. Nešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nešković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gałuszka de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nešković rent richting de bal. Nešković geeft een hoge lob. Dules rent richting de bal. Dules haalt uit met een fantastische trap. Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - FC Oława 0:4

76e minuut.
Klingier onderschept slim de pass. Klingier passt de bal zonder na te denken. Nešković rent richting de bal. Nešković geeft de bal voor. Hałgas krijgt zijn hoofd ertegen. Jackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - FC Oława 0:5

84e minuut.
Karanikolas geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Waluś stond buitenspel. Klingier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nešković haalt uit met een fantastische trap. Jackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - FC Oława 0:6

86e minuut.
Molus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nešković de bal. Nešković probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - FC Oława 0:7

87e minuut.
Tinoco geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Waluś stond buitenspel. Klingier neemt vlug de vrije trap. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Jackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 69%, FC Oława 31%.
FC Kasinka Mała - FC Oława 0:7