Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jaki Terrorysci Tychy
@!@!@ Tactiek 343
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 41.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Wostal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Švehla met de inworp. Kennedy geeft een lange en hoge pass. Chacín maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Švehla met de inworp. Kennedy rent richting de bal. Kennedy speelt de bal door. Pielecha rent richting de bal. Fijołek probeert naar een medespeler te passen. Belodedić bokst de bal weg.

13e minuut.
Radoslavov is nu in balbezit. Kennedy rent richting de bal. Radoslavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Drybczewski passt de bal in één keer door. Riesner bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesner speelt de bal door. Fijołek rent richting de bal. Fijołek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Riesner onderschept slim de pass. Riesner passt de bal zonder na te denken. Pielecha is nu in balbezit. Fijołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijołek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kennedy kopt de bal weg. Necchi is nu in balbezit. Pielecha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pielecha krijgt een gele kaart. Necchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nyhuis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Radoslavov is nu in balbezit. Radoslavov haalt uit met een fantastische trap. Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Karalus geeft een hoge lob. Riesner bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesner passt de bal zonder na te denken. Fijołek is nu in balbezit. Fijołek draait met de bal, schiet en ... Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Durka kopt de bal weg. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski geeft een hoge lob. Pielecha is nu in balbezit. Pielecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kulpaka rent richting de bal. Necchi onderschept slim de pass. Necchi met een sublieme pass. Chacín is nu in balbezit. Chacín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rouissi geeft de bal voor. Chacín is nu in balbezit. Chacín passt de bal zonder na te denken. Radoslavov rent richting de bal. Radoslavov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaki 52%, Terrorysci Tychy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jaki - Terrorysci Tychy 0:0

59e minuut.
Pielecha is nu in balbezit. Knezović onderschept slim de pass. Riesner bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesner haalt uit met een fantastische trap. Sordyl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - Terrorysci Tychy 0:1

60e minuut.
Kennedy speelt de bal door. Chacín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pielecha. Pielecha krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Švehla onderschept slim de pass. Švehla passt de bal zonder na te denken. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski passt de bal zonder na te denken. Rouissi rent richting de bal. Fijołek onderschept slim de pass. Fijołek schiet op doel. Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Klungelig pakt Fijołek de bal. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesner onderschept slim de pass. Riesner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - Terrorysci Tychy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaki 53%, Terrorysci Tychy 47%.
jaki - Terrorysci Tychy 0:2