Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrorysci Tychy jaki
343 Tactiek @!@!@
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 41.9
very good Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Nyhuis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lysenko komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Pielecha speelt de bal door. Tasnádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra verovert de bal door een tackle van achteren. Góra draait met de bal, schiet en ... Arancibia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - jaki 1:0

29e minuut.
Tasnádi geeft een lange en hoge pass. Durka kopt de bal weg. Drybczewski is nu in balbezit. Góra rent richting de bal. Góra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - jaki 2:0

32e minuut.
Pielecha is nu in balbezit. Pielecha passt de bal met de wreef. Góra is nu in balbezit. Pielecha is nu in balbezit. Pielecha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chacín met een sublieme pass. Daar is Radoslavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy haalt uit met een fantastische trap. Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - jaki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorysci Tychy 47%, jaki 53%.
Terrorysci Tychy - jaki 2:1

52e minuut.
Necchi met de inworp. Kennedy controleert de bal met de borst. Durka met een sublieme pass. Pielecha is nu in balbezit. Pielecha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kłonowski is nu in balbezit. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha rent richting de bal. Pielecha haalt uit met een fantastische trap. Arancibia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Chacín haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Necchi de bal. Durka geeft een lange en hoge pass. Góra is nu in balbezit. Góra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski passt de bal zonder na te denken. Góra is nu in balbezit. Góra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - jaki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorysci Tychy 35%, jaki 65%.
Terrorysci Tychy - jaki 3:1