Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Sosnowiec SSA WTF Krapkowice
42x6x2xxx2 Tactiek Dawid 4132
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 38.7
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Minghi verovert de bal door een tackle van achteren. Minghi passt de bal zonder na te denken. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Brau rent richting de bal. Daar is Brau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brau geeft een lange en hoge pass. Daar is Dyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. Strpić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minghi is nu in balbezit. Minghi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Górecki geeft een lange en hoge pass. Gower is nu in balbezit. Gower passt de bal in één keer door. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Strpić bokst de bal weg.

19e minuut.
Gower passt de bal in één keer door. Brau rent richting de bal. Brau passt de bal in één keer door. Minghi rent richting de bal. Minghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WTF Krapkowice 1:0

26e minuut.
Gower geeft de bal voor. Górecki rent richting de bal. Górecki passt de bal zonder na te denken. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Strpić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chłodek geeft de bal voor. Inworp. Dani met de inworp. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Górecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meriem geeft een hoge lob. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WTF Krapkowice 2:0

39e minuut.
Górecki is nu in balbezit. Górecki geeft een lange en hoge pass. Dyrek rent richting de bal. Meriem is nu in balbezit. Meriem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cana is nu in balbezit. Cana passt de bal zonder na te denken. Brau rent richting de bal. Brau haalt uit met een fantastische trap. Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WTF Krapkowice 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 43%, WTF Krapkowice 57%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - WTF Krapkowice 3:0

54e minuut.
Chłodek onderschept slim de pass. Chłodek geeft een hoge lob. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Saibene verovert de bal door een tackle van achteren. Saibene speelt de bal door. Meriem is nu in balbezit. Meriem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WTF Krapkowice 4:0

69e minuut.
Meriem is nu in balbezit. Meriem passt de bal zonder na te denken. Minghi rent richting de bal. Minghi haalt uit met een fantastische trap. Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WTF Krapkowice 5:0

76e minuut.
Misierewicz met een sublieme pass. Daar is Boom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minghi rent richting de bal. Minghi draait met de bal, schiet en ... Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Meriem de bal. Minghi rent richting de bal. Minghi haalt uit met een fantastische trap. Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WTF Krapkowice 6:0

83e minuut.
Meriem is nu in balbezit. Meriem passt de bal zonder na te denken. Minghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minghi haalt uit met een fantastische trap. Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Gower passt de bal in één keer door. Górecki rent richting de bal. Górecki geeft een lange en hoge pass. Minghi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - WTF Krapkowice 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 46%, WTF Krapkowice 54%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - WTF Krapkowice 7:0