Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WTF Krapkowice Zagłębie Sosnowiec SSA
Dawid 4132 Tactiek 42x6x2xxx2
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.5 gemiddelde waardering 48.3
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Lääs met een sublieme pass. Daar is Boom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriem rent richting de bal. Meriem schiet op doel. Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:1

12e minuut.
Saibene kopt de bal weg. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem geeft de bal voor. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap. Strpić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kałuszewski rent richting de bal. Kałuszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wojcieszek rent richting de bal. Wojcieszek passt de bal met de wreef. Eisenhower is nu in balbezit. Eisenhower draait met de bal, schiet en ... Thomas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 1:1

17e minuut.
Kałuszewski rent richting de bal. Kałuszewski probeert naar een medespeler te passen. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 1:2

21e minuut.
Dyrek rent richting de bal. Saibene rent richting de bal. Dyrek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyrek krijgt een gele kaart. Meriem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vinský komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Vinský rent richting de bal. Vinský passt de bal in één keer door. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 1:3

27e minuut.
Kałuszewski is nu in balbezit. Kałuszewski geeft de bal voor. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 1:4

28e minuut.
Boom passt de bal met de wreef. Dyrek is nu in balbezit. Berki is nu in balbezit. Berki draait met de bal, schiet en ... Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 1:5

32e minuut.
Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera geeft de bal voor. Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki rent richting de bal. Berki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Chłodek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caceres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani geeft een lange en hoge pass. Thomas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Dyrek kopt de bal weg. Kałuszewski is nu in balbezit. Kałuszewski probeert naar een medespeler te passen. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Acanda met een sublieme pass. Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski probeert naar een medespeler te passen. Kuhar heeft problemen om de bal te vangen. Kuhar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WTF Krapkowice 49%, Zagłębie Sosnowiec SSA 51%.
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 1:5

51e minuut.
Vinský geeft de bal voor. Kałuszewski is nu in balbezit. Kałuszewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kuhar de bal. Kuhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vinský geeft een lange en hoge pass. Kałuszewski rent richting de bal. Caceres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caceres krijgt een gele kaart. Kałuszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuhar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Strpić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Boom geeft een hoge lob. Vinský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojcieszek. Wojcieszek krijgt een gele kaart. Vinský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vinský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berki is nu in balbezit. Berki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Wojcieszek speelt de bal door. Dani is nu in balbezit. Dani geeft een lange en hoge pass. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower haalt uit met een fantastische trap. Thomas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Surmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 2:5

67e minuut.
Surmann passt de bal zonder na te denken. Wojcieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojcieszek passt de bal met de wreef. Surmann is nu in balbezit. Surmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Boom geeft een hoge lob. Vinský kopt de bal weg. Ocampo heeft problemen om de bal te vangen. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 2:6

70e minuut.
Misierewicz met een sublieme pass. Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom rent richting de bal. Berki verovert de bal door een tackle van achteren. Berki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 2:7

73e minuut.
Kessler geeft een lange en hoge pass. Boom probeert de bal aan de voet te houden. Berki rent richting de bal. Berki schiet op doel. Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Boom is nu in balbezit. Boom geeft de bal voor. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki haalt uit met een fantastische trap. Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 2:8

79e minuut.
Wojcieszek met de inworp. Kuhar probeert de bal met de borst te controleren. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki haalt uit met een fantastische trap. Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 2:9

82e minuut.
Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski geeft een lange en hoge pass. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 2:10

86e minuut.
Strpić met een sublieme pass. Duszak kopt de bal weg. Klungelig pakt Chłodek de bal. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WTF Krapkowice 51%, Zagłębie Sosnowiec SSA 49%.
WTF Krapkowice - Zagłębie Sosnowiec SSA 2:10