Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:23
  • Competitiewedstrijd: Liga V.097 [del]
  • Stadion: jaki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13175
jaki WRBL Cavaliers
@!@!@ Tactiek cuba
50% Balbezit 50%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 46.9
solide Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Knezović de bal. Clemente is nu in balbezit. Clemente passt de bal in één keer door. Kyuranov is nu in balbezit. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Preisinger geeft de bal voor. Knezović kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyuranov de bal. Kyuranov schiet op doel. Belodedić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - WRBL Cavaliers 0:1

27e minuut.
İsgəndərli speelt de bal door. Daar is Kyuranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyuranov met een sublieme pass. Bone rent richting de bal. Bone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - WRBL Cavaliers 0:2

32e minuut.
Necchi heeft problemen om de bal te vangen. İsgəndərli is nu in balbezit. İsgəndərli passt de bal met de wreef. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov draait met de bal, schiet en ... Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hodge neemt de hoekschop. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - WRBL Cavaliers 0:3

36e minuut.
Bone rent richting de bal. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Bone is nu in balbezit. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tasnádi rent richting de bal. Clemente onderschept slim de pass. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone schiet op doel. Rouissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaki 71%, WRBL Cavaliers 29%.
jaki - WRBL Cavaliers 0:3

46e minuut.
Daar is Hodge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radoslavov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hodge raakt geblesseerd tijdens het duel. Preisinger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bone kopt de bal weg. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel. Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

52e minuut.
Preisinger met een sublieme pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente passt de bal met de wreef. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
İsgəndərli passt de bal met de wreef. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone passt de bal zonder na te denken. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap. Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyuranov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clemente met een sublieme pass. Bone is nu in balbezit. Bone haalt uit met een fantastische trap. Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tasnádi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone haalt uit met een fantastische trap. Rouissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belodedić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - WRBL Cavaliers 0:4

69e minuut.
Kyuranov met een sublieme pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente met een sublieme pass. Bone is nu in balbezit. Bone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belodedić trapt de bal weg. Clemente kopt de bal weg. Bone is nu in balbezit. Bone draait met de bal, schiet en ... Belodedić bokst de bal weg.

89e minuut.
Hodge geeft de bal voor. Bone kan de bal niet met de borst controleren. Tasnádi onderschept slim de pass. Clemente onderschept slim de pass. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaki 84%, WRBL Cavaliers 16%.
jaki - WRBL Cavaliers 0:4