Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrorysci Tychy SSiR Pogoń Ryn
343 Tactiek SSIR
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Zaharia kopt de bal weg. Batishchev rent richting de bal. Batishchev passt de bal in één keer door. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandauer is nu in balbezit. Brandauer speelt de bal door. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karalus verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - SSiR Pogoń Ryn 0:1

18e minuut.
Daar is Kulpaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandauer passt de bal zonder na te denken. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Łobaza bokst de bal weg.

23e minuut.
Vezzaro is nu in balbezit. Hwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan passt de bal met de wreef. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar schiet op doel. Łobaza bokst de bal weg.

26e minuut.
Kulpaka passt de bal in één keer door. Fijołek geeft de bal voor. Sonsuz probeert de bal aan de voet te houden. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terrorysci Tychy - SSiR Pogoń Ryn 1:1

28e minuut.
Batishchev verovert de bal door een tackle van achteren. Batishchev geeft de bal voor. Karalus is nu in balbezit. Sedlar onderschept slim de pass. Sedlar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kulpaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpaka met een sublieme pass. Hwan met een sublieme pass. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. Łobaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Hwan is nu in balbezit. Hwan passt de bal in één keer door. Karalus is nu in balbezit. Vezzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorysci Tychy 66%, SSiR Pogoń Ryn 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terrorysci Tychy - SSiR Pogoń Ryn 1:1

48e minuut.
Batishchev onderschept slim de pass. Hwan rent richting de bal. Hwan passt de bal met de wreef. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sedlar rent richting de bal. Sedlar passt de bal met de wreef. Vezzaro rent richting de bal. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar draait met de bal, schiet en ... Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Inworp. Drybczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komorowski met een sublieme pass. Fydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Fydrych draait met de bal, schiet en ... Grubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak rent richting de bal. Rudak probeert naar een medespeler te passen. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sedlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedlar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - SSiR Pogoń Ryn 1:2

72e minuut.
Ceranka met een sublieme pass. Brandauer rent richting de bal. Brandauer probeert naar een medespeler te passen. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Łobaza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - SSiR Pogoń Ryn 1:3

75e minuut.
Inworp. Rudak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batishchev is nu in balbezit. Batishchev geeft een hoge lob. Sedlar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - SSiR Pogoń Ryn 1:4

82e minuut.
Batishchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandauer rent richting de bal. Brandauer geeft een lange en hoge pass. Sedlar rent richting de bal. Sedlar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorysci Tychy 60%, SSiR Pogoń Ryn 40%.
Terrorysci Tychy - SSiR Pogoń Ryn 1:4