Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSiR Pogoń Ryn Terrorysci Tychy
SSIR Tactiek 343
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 44.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Hwan speelt de bal door. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro passt de bal in één keer door. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka met een sublieme pass. Hwan speelt de bal door. Klungelig pakt Vezzaro de bal. Vezzaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Batishchev passt de bal zonder na te denken. Brandauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandauer probeert naar een medespeler te passen. Sedlar rent richting de bal. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Durka de bal. Vezzaro is nu in balbezit. Komorowski is nu in balbezit. Vezzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Vezzaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Fijołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan onderschept slim de pass. Hwan met een sublieme pass. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - Terrorysci Tychy 1:0

24e minuut.
Riesner passt de bal zonder na te denken. Batishchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Batishchev probeert naar een medespeler te passen. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Łobaza bokst de bal weg.

26e minuut.
Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wostal de bal onder controle te krijgen. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro schiet op doel. Łobaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Komorowski rent richting de bal. Komorowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Variaş de bal. Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha schiet op doel. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Afilipoaiei geeft een hoge lob. Vezzaro rent richting de bal. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riesner rent richting de bal. Brandauer rent richting de bal. Sedlar rent richting de bal. Sedlar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Brandauer passt de bal met de wreef. Vezzaro is nu in balbezit. Karalus rent richting de bal. Vezzaro onderschept slim de pass. Vezzaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 41%, Terrorysci Tychy 59%.
SSiR Pogoń Ryn - Terrorysci Tychy 1:0

51e minuut.
Vezzaro kopt de bal weg. Karalus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sedlar rent richting de bal. Sedlar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - Terrorysci Tychy 2:0

55e minuut.
Brandauer rent richting de bal. Brandauer passt de bal in één keer door. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karalus de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brandauer zal de hoekschop nemen. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Sedlar heeft problemen om de bal te vangen. Łobaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Góra kopt de bal weg. Durka speelt de bal door. Inworp. Brandauer met een snelle inworp. Batishchev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Riesner bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesner geeft de bal voor. Sonsuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pielecha rent richting de bal. Pielecha draait met de bal, schiet en ... Grubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - Terrorysci Tychy 2:1

68e minuut.
Fijołek kopt de bal weg. Variaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Góra. Góra krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kulpaka met een sublieme pass. Hwan is nu in balbezit. Hwan passt de bal met de wreef. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Batishchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulpaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandauer onderschept slim de pass. Brandauer geeft de bal voor. Sedlar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sonsuz passt de bal met de wreef. Vezzaro rent richting de bal. Wostal begaat een overtreding. Wostal krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Komorowski passt de bal met de wreef. Hwan heeft problemen om de bal te vangen. Hwan probeert naar een medespeler te passen. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 46%, Terrorysci Tychy 54%.
SSiR Pogoń Ryn - Terrorysci Tychy 2:1