Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WTF Krapkowice FC Kasinka Mała
Dawid 4132 Tactiek taktyka yyy
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
39.3 gemiddelde waardering 45.9
goed Schieten goed
matig Passen solide
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Cerański met de inworp. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski geeft een lange en hoge pass. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - FC Kasinka Mała 0:1

4e minuut.
Boom onderschept slim de pass. Cerański verovert de bal door een tackle van achteren. Cerański geeft een lange en hoge pass. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... Strpić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Czoska is nu in balbezit. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal met de wreef. Krydus rent richting de bal. Krydus schiet op doel. Strpić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Krydus springt en kopt de bal. Klungelig pakt Wydrzyna de bal. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus verovert de bal door een tackle van achteren. Krydus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Wojcieszek passt de bal zonder na te denken. Eisenhower is nu in balbezit. Tinoco onderschept slim de pass. Duszak rent richting de bal. Duszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Stodolny passt de bal met de wreef. Cerański rent richting de bal. Boom probeert naar een medespeler te passen. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap. Strpić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krydus rent richting de bal. Krydus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - FC Kasinka Mała 0:2

23e minuut.
Czoska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misierewicz is nu in balbezit. Cerański maakt een afschuwelijke overtreding. Cerański krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Misierewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saibene zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cerański probeert naar een medespeler te passen. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - FC Kasinka Mała 0:3

24e minuut.
Krydus rent richting de bal. Boom is nu in balbezit. Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerański geeft een hoge lob. Wydrzyna krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wydrzyna stond buitenspel. Ocampo neemt vlug de vrije trap. Wydrzyna speelt de bal door. Krydus kan de bal niet met de borst controleren. Krydus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wydrzyna rent richting de bal. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna rent richting de bal. Ziętarski is nu in balbezit. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Wydrzyna rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - FC Kasinka Mała 0:4

42e minuut.
Misierewicz passt de bal zonder na te denken. Dani is nu in balbezit. Dani probeert naar een medespeler te passen. Eisenhower is nu in balbezit. Eisenhower draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WTF Krapkowice 63%, FC Kasinka Mała 37%.
WTF Krapkowice - FC Kasinka Mała 0:4

55e minuut.
Jarzębowski geeft de bal voor. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - FC Kasinka Mała 0:5

61e minuut.
Duszak geeft een hoge lob. Jackowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ocampo de bal. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cerański passt de bal met de wreef. Saibene heeft problemen om de bal te vangen. Krydus is nu in balbezit. Krydus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wydrzyna de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Waluś heeft problemen om de bal te vangen. Karanikolas rent richting de bal. Karanikolas geeft een hoge lob. Krydus rent richting de bal. Krydus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Misierewicz passt de bal zonder na te denken. Czoska rent richting de bal. Czoska met een sublieme pass. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strpić met een harde bal richting middenveld. Karanikolas kopt de bal weg. Daar is Ziętarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziętarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - FC Kasinka Mała 0:6

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jackowski trapt de bal weg. Krydus kopt de bal weg. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WTF Krapkowice 60%, FC Kasinka Mała 40%.
WTF Krapkowice - FC Kasinka Mała 0:6