Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasinka Mała WTF Krapkowice
taktyka yyy Tactiek Dawid 4132
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
44.5 gemiddelde waardering 38.9
goed Schieten goed
solide Passen matig
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cerański onderschept slim de pass. Boom probeert naar een medespeler te passen. Cerański is nu in balbezit. Cerański geeft een lange en hoge pass. Wydrzyna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Waluś geeft een hoge lob. Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerański passt de bal zonder na te denken. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - WTF Krapkowice 1:0

35e minuut.
Cerański passt de bal met de wreef. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna heeft problemen om de bal te vangen. Wydrzyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - WTF Krapkowice 2:0

41e minuut.
Caceres geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waluś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - WTF Krapkowice 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 47%, WTF Krapkowice 53%.
FC Kasinka Mała - WTF Krapkowice 3:0

51e minuut.
Saibene bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene geeft een hoge lob. Wojcieszek kopt de bal weg. Surmann is nu in balbezit. Surmann draait met de bal, schiet en ... Jackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Misierewicz met een sublieme pass. Krydus is nu in balbezit. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Ziętarski probeert de bal met de borst te controleren. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz passt de bal zonder na te denken. Dani rent richting de bal. Dani geeft een hoge lob. Jackowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 48%, WTF Krapkowice 52%.
FC Kasinka Mała - WTF Krapkowice 3:0