Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRBL Cavaliers Zagłębie Sosnowiec SSA
cuba Tactiek 42x6x2xxx2
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 50.7
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
İsgəndərli probeert naar een medespeler te passen. Preisinger is nu in balbezit. Meriem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meriem krijgt een gele kaart. Preisinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Preisinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jorquera is nu in balbezit. Bone onderschept slim de pass. Bone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Buonadonna geeft de bal voor. Inworp. Brau met een snelle inworp. Meriem geeft een lange en hoge pass. Dyrek kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kyuranov is nu in balbezit. Cana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kyuranov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kyuranov wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - Zagłębie Sosnowiec SSA 1:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodge met een snelle inworp. Clemente rent richting de bal. Clemente geeft de bal voor. Kyuranov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - Zagłębie Sosnowiec SSA 2:0

26e minuut.
Chłodek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyuranov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente geeft de bal voor. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - Zagłębie Sosnowiec SSA 3:0

36e minuut.
Kyuranov is nu in balbezit. Gower bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente onderschept slim de pass. Clemente haalt uit met een fantastische trap. Thomas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - Zagłębie Sosnowiec SSA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRBL Cavaliers 48%, Zagłębie Sosnowiec SSA 52%.
WRBL Cavaliers - Zagłębie Sosnowiec SSA 4:0

47e minuut.
Hodge geeft een lange en hoge pass. Thomas speelt de bal door. İsgəndərli kopt de bal weg. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone draait met de bal, schiet en ... Thomas bokst de bal weg.

49e minuut.
Górecki passt de bal zonder na te denken. Meriem rent richting de bal. Meriem passt de bal zonder na te denken. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Brau met een sublieme pass. Minghi is nu in balbezit. Sági onderschept slim de pass. Meriem verovert de bal door een tackle van achteren. Meriem schiet op doel. Rihui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Chłodek passt de bal met de wreef. Gower speelt de bal door. Górecki rent richting de bal. Górecki probeert naar een medespeler te passen. Dyrek rent richting de bal. Paal! Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - Zagłębie Sosnowiec SSA 4:1

65e minuut.
Chłodek geeft een hoge lob. Hodge rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brau. Brau krijgt een gele kaart. Hodge raakt geblesseerd tijdens het duel. Hodge zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bone springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - Zagłębie Sosnowiec SSA 5:1

66e minuut.
Gower is nu in balbezit. Gower probeert naar een medespeler te passen. İsgəndərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov schiet op doel. Thomas bokst de bal weg.

67e minuut.
Gower speelt de bal door. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki probeert naar een medespeler te passen. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Meriem rent richting de bal. Meriem passt de bal in één keer door. Kyuranov rent richting de bal. Bone is nu in balbezit. Bone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Buonadonna geeft een lange en hoge pass. Chłodek kopt de bal weg. Górecki rent richting de bal. Dyrek rent richting de bal. Dyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - Zagłębie Sosnowiec SSA 5:2

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Cana de bal onder controle te krijgen. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge passt de bal met de wreef. Bone rent richting de bal. Bone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRBL Cavaliers 43%, Zagłębie Sosnowiec SSA 57%.
WRBL Cavaliers - Zagłębie Sosnowiec SSA 5:2