Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jaki FC Oława
@!@!@ Tactiek a2p4o4
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten very good
adequate Passen excellent
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Gałuszka de bal. Kłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nešković verovert de bal door een tackle van achteren. Nešković geeft een hoge lob. Hałgas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nešković geeft een hoge lob. Hałgas kopt de bal weg. Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - FC Oława 0:1

13e minuut.
Hałgas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rouissi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nešković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gałuszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nyhuis rent richting de bal. Nyhuis passt de bal zonder na te denken. Molus rent richting de bal. Molus geeft een lange en hoge pass. Hałgas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Molus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Udrescu de bal. Udrescu met een sublieme pass. Daar is Dules, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dules schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Gałuszka rent richting de bal. Nyhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Molus onderschept slim de pass. Molus geeft de bal voor. Hałgas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - FC Oława 0:2

26e minuut.
Knezović verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udrescu met een snelle inworp. Molus geeft de bal voor. Hałgas krijgt zijn hoofd ertegen. Arancibia bokst de bal weg.

31e minuut.
Udrescu speelt de bal door. Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasnádi onderschept slim de pass. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dules rent richting de bal. Tasnádi is nu in balbezit. Dules begaat een overtreding. Dules krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kłonowski passt de bal in één keer door. Nešković rent richting de bal. Nešković probeert naar een medespeler te passen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Molus is nu in balbezit. Molus passt de bal zonder na te denken. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka geeft de bal voor. Arancibia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - FC Oława 0:3

42e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Švehla probeert de bal aan de voet te houden. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka passt de bal in één keer door. Dules is nu in balbezit. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - FC Oława 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaki 85%, FC Oława 15%.
jaki - FC Oława 0:4

48e minuut.
Molus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Udrescu de bal. Udrescu passt de bal zonder na te denken. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. Arancibia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Nyhuis controleert de bal met de borst. Molus rent richting de bal. Molus passt de bal zonder na te denken. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Arancibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu met een sublieme pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Arancibia trapt de bal weg van het doel. Molus kopt de bal weg. Kłonowski rent richting de bal. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nešković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molus geeft de bal voor. Hałgas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Udrescu passt de bal in één keer door. Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules schiet op doel. Arancibia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - FC Oława 0:5

62e minuut.
Udrescu met een sublieme pass. Necchi speelt de bal door. Nešković met een sublieme pass. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Arancibia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kłonowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nešković met een snelle inworp. Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Molus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - FC Oława 0:6

70e minuut.
Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules passt de bal in één keer door. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Arancibia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Švehla rent richting de bal. Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kłonowski is nu in balbezit. Kłonowski geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nešković neemt de hoekschop. Arancibia bokst de bal weg.

72e minuut.
Kłonowski trapt de bal weg van het doel. Švehla heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Nešković is nu in balbezit. Nešković geeft een lange en hoge pass. Knezović is nu in balbezit. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - FC Oława 0:7

75e minuut.
Chacín passt de bal in één keer door. Dules rent richting de bal. Dules passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Doeltrap. Arancibia met een harde bal richting middenveld. Molus kopt de bal weg. Klungelig pakt Hałgas de bal. Hałgas schiet op doel. Arancibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - FC Oława 0:8

83e minuut.
Dules is nu in balbezit. Dules draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Švehla de bal. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Gałuszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - FC Oława 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaki 86%, FC Oława 14%.
jaki - FC Oława 0:9