Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasinka Mała Terrorysci Tychy
taktyka yyy Tactiek 343
43% Balbezit 57%
46% Spel op eigen helft 54%
24 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 44.4
solide Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Fijołek geeft de bal voor. Doeltrap. Jackowski trapt de bal weg van het doel. Ziętarski geeft een hoge lob. Wydrzyna maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Waluś heeft problemen om de bal te vangen. Waluś schiet op doel. Daar is Riesner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 1:0

6e minuut.
Kulpaka met een snelle inworp. Jarzębowski geeft een hoge lob. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna schiet op doel. Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cerański zal de hoekschop nemen. Krydus kopt de bal weg. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Cerański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziętarski speelt de bal door. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 2:0

14e minuut.
Cerański met een snelle inworp. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna schiet op doel. Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Krydus heeft problemen om de bal te vangen. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna passt de bal met de wreef. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus schiet op doel. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Wydrzyna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karalus. Wydrzyna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ziętarski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wydrzyna maakt een snoekduik en kopt de bal. Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 3:0

23e minuut.
Waluś speelt de bal door. Cerański rent richting de bal. Cerański passt de bal met de wreef. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... Łobaza bokst de bal weg. Krydus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 4:0

26e minuut.
Cerański passt de bal zonder na te denken. Ziętarski met een sublieme pass. Krydus probeert naar een medespeler te passen. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 5:0

27e minuut.
Krydus verovert de bal door een tackle van achteren. Krydus geeft de bal voor. Kulpaka heeft problemen om de bal te vangen. Waluś is nu in balbezit. Waluś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Jarzębowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielecha is nu in balbezit. Pielecha geeft de bal voor. Jackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Góra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 5:1

36e minuut.
Góra passt de bal zonder na te denken. Kulpaka is nu in balbezit. Jarzębowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzębowski geeft de bal voor. Wydrzyna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kulpaka passt de bal met de wreef. Góra is nu in balbezit. Karanikolas is nu in balbezit. Góra onderschept slim de pass. Góra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Karalus geeft een hoge lob. Góra kopt de bal weg. Pielecha rent richting de bal. Pielecha schiet op doel. Jackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 37%, Terrorysci Tychy 63%.
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 5:2

48e minuut.
Jarzębowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębowski speelt de bal door. Krydus is nu in balbezit. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna schiet op doel. Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Riesner geeft een lange en hoge pass. Góra kan de bal niet met de borst controleren. Tinoco geeft een hoge lob. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Cerański speelt de bal door. Durka rent richting de bal. Ziętarski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Durka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Durka kan niet meer verder spelen. Piotrowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Komorowski rent richting de bal. Komorowski passt de bal met de wreef. Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha haalt uit met een fantastische trap. Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 5:3

62e minuut.
Kulpaka is nu in balbezit. Kulpaka geeft een lange en hoge pass. Pielecha is nu in balbezit. Pielecha haalt uit met een fantastische trap. Jackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 5:4

75e minuut.
Piotrowski geeft een lange en hoge pass. Pielecha is nu in balbezit. Pielecha met een sublieme pass. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra draait met de bal, schiet en ... Jackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus geeft een lange en hoge pass. Stodolny probeert de bal met de borst te controleren. Góra rent richting de bal. Góra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Fijołek is nu in balbezit. Komorowski rent richting de bal. Komorowski met een sublieme pass. Góra rent richting de bal. Góra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 55%, Terrorysci Tychy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kasinka Mała - Terrorysci Tychy 5:5