Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSiR Pogoń Ryn WTF Krapkowice
SSIR Tactiek Dawid 4132
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 39
excellent Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Batishchev de bal. Batishchev geeft een lange en hoge pass. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 1:0

5e minuut.
Boom geeft de bal voor. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro met een sublieme pass. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar schiet op doel. Strpić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Eisenhower passt de bal zonder na te denken. Hwan is nu in balbezit. Surmann begaat een overtreding. Surmann krijgt een gele kaart. Hwan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaharia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Boom de bal. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Rudak geeft een lange en hoge pass. Saibene controleert de bal met de borst. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Eisenhower rent richting de bal. Batishchev verovert de bal door een tackle van achteren. Batishchev geeft een hoge lob. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Strpić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sonsuz is nu in balbezit. Sonsuz geeft de bal voor. Inworp. Wojcieszek met de inworp. Duszak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

21e minuut.
Eisenhower heeft problemen om de bal te vangen. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei passt de bal zonder na te denken. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Afilipoaiei probeert de bal met de borst te controleren. Dani is nu in balbezit. Dani geeft een hoge lob. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower haalt uit met een fantastische trap. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sonsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonsuz geeft de bal voor. Ocampo is nu in balbezit. Vezzaro onderschept slim de pass. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. Strpić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 2:0

44e minuut.
Sedlar passt de bal met de wreef. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan probeert naar een medespeler te passen. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Strpić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 52%, WTF Krapkowice 48%.
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 3:0

51e minuut.
Boom onderschept slim de pass. Inworp. Rudak met de inworp. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro schiet op doel. Strpić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Rudak is nu in balbezit. Rudak passt de bal in één keer door. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 4:0

56e minuut.
Caceres geeft de bal voor. Hwan geeft een lange en hoge pass. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 5:0

58e minuut.
Wojcieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonsuz rent richting de bal. Sonsuz geeft een lange en hoge pass. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rudak zal de hoekschop nemen. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 6:0

64e minuut.
Batishchev kopt de bal weg. Vezzaro rent richting de bal. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar schiet op doel. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 7:0

65e minuut.
Hwan rent richting de bal. Hwan passt de bal in één keer door. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro schiet op doel. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 8:0

67e minuut.
Surmann is nu in balbezit. Sonsuz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duszak. Duszak krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hwan passt de bal in één keer door. Rudak rent richting de bal. Rudak speelt de bal door. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro schiet op doel. Strpić bokst de bal weg.

75e minuut.
Batishchev probeert naar een medespeler te passen. Hwan speelt de bal door. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 9:0

77e minuut.
Duszak geeft een hoge lob. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Eisenhower rent richting de bal. Eisenhower haalt uit met een fantastische trap. Grubizna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 9:1

80e minuut.
Brandauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandauer geeft een hoge lob. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 10:1

82e minuut.
Klungelig pakt Afilipoaiei de bal. Afilipoaiei geeft de bal voor. Inworp. Dani met een snelle inworp. Duszak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wojcieszek met een sublieme pass. Batishchev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duszak. Duszak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Batishchev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Batishchev kan niet meer verder spelen. Ceranka komt het veld opgelopen. Zaharia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Brandauer de bal. Caceres begaat een overtreding. Caceres krijgt een gele kaart. Brandauer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brandauer kan niet meer verder spelen. Bazylewicz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Zaharia probeert naar een medespeler te passen. Rudak rent richting de bal. Rudak probeert naar een medespeler te passen. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 32%, WTF Krapkowice 68%.
SSiR Pogoń Ryn - WTF Krapkowice 10:1