Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WTF Krapkowice SSiR Pogoń Ryn
Dawid 4132 Tactiek SSIR
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.7 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


9e minuut.
Daar is Afilipoaiei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afilipoaiei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ocampo de bal. Boom rent richting de bal. Vezzaro verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rudak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vezzaro kopt de bal weg. Brzustewicz rent richting de bal. Sedlar verovert de bal door een tackle van achteren. Sedlar schiet op doel. De bal raakt de paal. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:1

16e minuut.
Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani passt de bal met de wreef. Zaharia rent richting de bal. Eisenhower onderschept slim de pass. Eisenhower draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hwan passt de bal in één keer door. Rudak rent richting de bal. Rudak geeft een hoge lob. Sedlar kan de bal niet met de borst controleren. Sedlar schiet op doel. Strpić bokst de bal weg.

26e minuut.
Brandauer is nu in balbezit. Brandauer probeert naar een medespeler te passen. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:2

28e minuut.
Surmann is nu in balbezit. Sonsuz onderschept slim de pass. Hwan geeft een hoge lob. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:3

43e minuut.
Vezzaro is nu in balbezit. Met opzet legt Misierewicz zijn tegenspeler op de grond. Vezzaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Sonsuz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar schiet op doel. Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:4

44e minuut.
Ozmec is nu in balbezit. Ozmec passt de bal met de wreef. Hwan speelt de bal door. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Strpić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudak met de inworp. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro onderschept slim de pass. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WTF Krapkowice 47%, SSiR Pogoń Ryn 53%.
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:4

50e minuut.
Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei geeft de bal voor. Daar is Sedlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hwan geeft een hoge lob. Sedlar kopt de bal weg. Sedlar rent richting de bal. Sedlar draait met de bal, schiet en ... Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:5

58e minuut.
Hwan probeert naar een medespeler te passen. Rudak is nu in balbezit. Rudak passt de bal in één keer door. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Strpić bokst de bal weg. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:6

61e minuut.
Rudak rent richting de bal. Rudak geeft de bal voor. Brandauer speelt de bal door. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:7

63e minuut.
Ceranka passt de bal in één keer door. Hwan probeert naar een medespeler te passen. Rudak is nu in balbezit. Rudak draait met de bal, schiet en ... Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:8

64e minuut.
Inworp. Brandauer met de inworp. Ceranka speelt de bal door. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Brandauer met een snelle inworp. Klungelig pakt Sedlar de bal. Sedlar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:9

67e minuut.
Brandauer is nu in balbezit. Brandauer geeft de bal voor. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Surmann rent richting de bal. Sonsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Sonsuz geeft een lange en hoge pass. Sedlar rent richting de bal. Sedlar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Duszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan probeert naar een medespeler te passen. Vezzaro probeert naar een medespeler te passen. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Misierewicz onderschept slim de pass. Hwan met een sublieme pass. Rudak rent richting de bal. Rudak schiet op doel. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Ozmec geeft de bal voor. Ceranka kopt de bal weg. Klungelig pakt Ocampo de bal. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ocampo heeft problemen om de bal te vangen. Vezzaro is nu in balbezit. Hwan speelt de bal door. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Rudak met een sublieme pass. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro met een sublieme pass. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brandauer is nu in balbezit. Brandauer draait met de bal, schiet en ... Strpić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WTF Krapkowice 65%, SSiR Pogoń Ryn 35%.
WTF Krapkowice - SSiR Pogoń Ryn 0:10