Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Sosnowiec SSA SSiR Pogoń Ryn
42x6x2xxx2 Tactiek SSIR
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak geeft de bal voor. Vezzaro speelt de bal door. Sedlar rent richting de bal. Sedlar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Grubizna met een sublieme pass. Meriem kopt de bal weg. Brau probeert naar een medespeler te passen. Berki is nu in balbezit. Berki schiet op doel. Grubizna bokst de bal weg.

29e minuut.
Rudak rent richting de bal. Rudak passt de bal met de wreef. Hwan rent richting de bal. Hwan draait met de bal, schiet en ... Thomas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rudak rent richting de bal. Rudak geeft een lange en hoge pass. Daar is Hwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan rent richting de bal. Hwan geeft een lange en hoge pass. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - SSiR Pogoń Ryn 0:1

42e minuut.
Meriem kopt de bal weg. Brau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brau speelt de bal door. Kałuszewski rent richting de bal. Kałuszewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grubizna met een harde bal richting middenveld. Meriem rent richting de bal. Meriem geeft de bal voor. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki draait met de bal, schiet en ... Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 54%, SSiR Pogoń Ryn 46%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - SSiR Pogoń Ryn 0:1

56e minuut.
Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan onderschept slim de pass. Chłodek onderschept slim de pass. Vezzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Batishchev is nu in balbezit. Brau verovert de bal door een tackle van achteren. Brau met een sublieme pass. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie Sosnowiec SSA - SSiR Pogoń Ryn 1:1

83e minuut.
Batishchev geeft de bal voor. Rudak rent richting de bal. Rudak passt de bal met de wreef. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro schiet op doel. Thomas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cana rent richting de bal. Cana geeft de bal voor. Dyrek met een sublieme pass. Kałuszewski is nu in balbezit. Kałuszewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chłodek rent richting de bal. Chłodek geeft de bal voor. Ceranka kopt de bal weg. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. Thomas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 61%, SSiR Pogoń Ryn 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagłębie Sosnowiec SSA - SSiR Pogoń Ryn 1:1