Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrorysci Tychy FC Oława
343 Tactiek a2p4o4
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Molus passt de bal zonder na te denken. Daar is Nešković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nešković geeft een hoge lob. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Udrescu passt de bal zonder na te denken. Nešković heeft problemen om de bal te vangen. Nešković geeft een lange en hoge pass. Hałgas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:1

12e minuut.
Klingier verovert de bal door een tackle van achteren. MacManus met een sublieme pass. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. MacManus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molus geeft de bal voor. Nešković kopt de bal weg. Klungelig pakt Hałgas de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klingier rent richting de bal. Klingier geeft een lange en hoge pass. Gałuszka kopt de bal weg. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nešković rent richting de bal. Nešković passt de bal zonder na te denken. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:2

23e minuut.
Gałuszka passt de bal zonder na te denken. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karalus de bal onder controle te krijgen. Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:3

31e minuut.
Kulpaka geeft een hoge lob. Molus kopt de bal weg. Nešković geeft een lange en hoge pass. Hałgas springt en kopt de bal. Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Molus geeft de bal voor. Nešković kopt de bal weg. Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
MacManus met een sublieme pass. Molus probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel. Karalus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. Gałuszka rent richting de bal. Karalus verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Molus speelt de bal door. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorysci Tychy 78%, FC Oława 22%.
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:4

48e minuut.
Drybczewski kan de bal niet met de borst controleren. MacManus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus passt de bal in één keer door. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Nešković is nu in balbezit. Nešković probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Łobaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Molus is nu in balbezit. Molus passt de bal in één keer door. MacManus speelt de bal door. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Dębicki met een sublieme pass. MacManus rent richting de bal. MacManus passt de bal met de wreef. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Inworp. MacManus met de inworp. Molus rent richting de bal. Molus geeft de bal voor. Hałgas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Łobaza trapt de bal weg. Dębicki kopt de bal weg. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Nešković speelt de bal door. Łobaza bokst de bal weg. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:5

70e minuut.
Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Karalus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacManus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hałgas maakt een snoekduik en kopt de bal. Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:6

74e minuut.
Riesner geeft de bal voor. Inworp. Udrescu met een snelle inworp. Molus rent richting de bal. Molus geeft een lange en hoge pass. Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Udrescu passt de bal met de wreef. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:7

78e minuut.
Udrescu kopt de bal weg. Nešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nešković passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Karalus geeft een hoge lob. Klingier geeft een hoge lob. Nešković kopt de bal weg. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Molus speelt de bal door. Nešković speelt de bal door. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:8

87e minuut.
MacManus geeft de bal voor. Klungelig pakt Karalus de bal. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorysci Tychy 82%, FC Oława 18%.
Terrorysci Tychy - FC Oława 0:9