Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oława Terrorysci Tychy
a2p4o4 Tactiek 343
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Gałuszka kopt de bal weg. Dules rent richting de bal. Durka maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Durka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Durka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Molus rent richting de bal. Molus passt de bal zonder na te denken. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Terrorysci Tychy 1:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Molus de bal onder controle te krijgen. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Terrorysci Tychy 2:0

16e minuut.
Dębicki geeft een hoge lob. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka passt de bal in één keer door. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. Hałgas speelt de bal door. Nešković met een sublieme pass. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fijołek kopt de bal weg. Pielecha met een sublieme pass. Komorowski probeert de bal aan de voet te houden. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Udrescu de bal. Udrescu met een sublieme pass. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karalus de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Terrorysci Tychy 3:0

37e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. Hałgas passt de bal met de wreef. Dules rent richting de bal. Dules passt de bal met de wreef. Gałuszka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Udrescu zal de hoekschop nemen. Hałgas maakt een snoekduik en kopt de bal. Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nešković rent richting de bal. Nešković met een sublieme pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Imperador passt de bal zonder na te denken. Kulpaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Hałgas springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dębicki onderschept slim de pass. Dębicki met een sublieme pass. Minghui met een sublieme pass. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Łobaza bokst de bal weg.

45e minuut.
Udrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Molus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gałuszka de bal. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 20%, Terrorysci Tychy 80%.
FC Oława - Terrorysci Tychy 3:0

46e minuut.
Wostal passt de bal zonder na te denken. Karalus is nu in balbezit. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas schiet op doel. Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Terrorysci Tychy 4:0

50e minuut.
Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesner is nu in balbezit. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas schiet op doel. Łobaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Terrorysci Tychy 5:0

60e minuut.
Wostal verovert de bal door een tackle van achteren. Molus onderschept slim de pass. Molus probeert naar een medespeler te passen. Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wostal onderschept slim de pass. Nešković is nu in balbezit. Nešković passt de bal met de wreef. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łobaza bokst de bal weg.

63e minuut.
Riesner onderschept slim de pass. Nešković probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka probeert naar een medespeler te passen. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gałuszka probeert naar een medespeler te passen. Dules rent richting de bal. Dules speelt de bal door. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Karalus kopt de bal weg. Klungelig pakt Riesner de bal. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Terrorysci Tychy 6:0

71e minuut.
Drybczewski geeft een hoge lob. Daar is Komorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molus speelt de bal door. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Minghui met een sublieme pass. Molus is nu in balbezit. Molus passt de bal in één keer door. Daar is Gałuszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszka schiet op doel. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riesner kopt de bal weg. Klungelig pakt Udrescu de bal. Udrescu passt de bal met de wreef. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hałgas maakt een snoekduik en kopt de bal. Łobaza bokst de bal weg.

75e minuut.
Udrescu passt de bal in één keer door. Molus met een sublieme pass. Nešković speelt de bal door. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Fijołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka passt de bal met de wreef. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dules passt de bal zonder na te denken. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas passt de bal met de wreef. Daar is Gałuszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Łobaza trapt de bal weg. Nešković is nu in balbezit. Nešković probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 25%, Terrorysci Tychy 75%.
FC Oława - Terrorysci Tychy 6:0