Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRBL Cavaliers WTF Krapkowice
cuba Tactiek Dawid 4132
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 37.8
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Kurzaj onderschept slim de pass. Kurzaj geeft de bal voor. Bone is nu in balbezit. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bone is nu in balbezit. Bone haalt uit met een fantastische trap. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - WTF Krapkowice 1:0

7e minuut.
Hodge verovert de bal door een tackle van achteren. Hodge probeert naar een medespeler te passen. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă haalt uit met een fantastische trap. Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - WTF Krapkowice 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Muscă de bal. Bone is nu in balbezit. Misierewicz is nu in balbezit. Bone is nu in balbezit. Bone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Silion is nu in balbezit. Silion speelt de bal door. Muscă rent richting de bal. Muscă draait met de bal, schiet en ... Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - WTF Krapkowice 3:0

35e minuut.
Bone rent richting de bal. Muscă is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Caceres ... Strafschop! Caceres krijgt een gele kaart. Muscă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muscă neemt de penalty, wat een uithaal! Strpić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRBL Cavaliers 51%, WTF Krapkowice 49%.
WRBL Cavaliers - WTF Krapkowice 3:0

57e minuut.
Misierewicz passt de bal met de wreef. Boom is nu in balbezit. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone haalt uit met een fantastische trap. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - WTF Krapkowice 4:0

63e minuut.
Boom geeft een hoge lob. Inworp. İsgəndərli met de inworp. Silion rent richting de bal. Silion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Strpić speelt de bal door. İsgəndərli kopt de bal weg. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă haalt uit met een fantastische trap. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
İsgəndərli passt de bal zonder na te denken. Bone rent richting de bal. Muscă is nu in balbezit. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Ozmec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bone rent richting de bal. Muscă rent richting de bal. Bone rent richting de bal. Bone haalt uit met een fantastische trap. Strpić bokst de bal weg.

78e minuut.
Silion schiet op doel. Brzustewicz probeert de bal aan de voet te houden. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă draait met de bal, schiet en ... Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bone verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă rent richting de bal. Muscă geeft een lange en hoge pass. Bone probeert de bal aan de voet te houden. Bone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - WTF Krapkowice 5:0

87e minuut.
Kurzaj rent richting de bal. Surmann onderschept slim de pass. Sági legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sági krijgt een gele kaart. Surmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duszak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rihui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRBL Cavaliers - WTF Krapkowice 5:1

87e minuut.
Surmann kopt de bal weg. Boom kan de bal niet met de borst controleren. Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Silion raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kyuranov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRBL Cavaliers 34%, WTF Krapkowice 66%.
WRBL Cavaliers - WTF Krapkowice 5:1