Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasinka Mała Zagłębie Sosnowiec SSA
taktyka yyy Tactiek 42x6x2xxx2
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
45.6 gemiddelde waardering 52
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Kałuszewski met de inworp. Nalić is nu in balbezit. Nalić passt de bal met de wreef. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lincz passt de bal in één keer door. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski geeft een lange en hoge pass. Wydrzyna krijgt zijn hoofd ertegen. Thomas bokst de bal weg.

11e minuut.
Meriem probeert naar een medespeler te passen. Kałuszewski rent richting de bal. Dyrek rent richting de bal. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Jackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:1

12e minuut.
Stodolny is nu in balbezit. Stodolny geeft een hoge lob. Ziętarski kopt de bal weg. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap. Thomas bokst de bal weg.

20e minuut.
Brau rent richting de bal. Brau speelt de bal door. Daar is Berki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berki draait met de bal, schiet en ... Jackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:2

23e minuut.
Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerański geeft de bal voor. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Meriem passt de bal met de wreef. Brau speelt de bal door. Kałuszewski probeert naar een medespeler te passen. Berki is nu in balbezit. Berki schiet op doel. Jackowski bokst de bal weg. Dyrek rent richting de bal. Dyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:3

34e minuut.
Kałuszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brau rent richting de bal. Brau geeft een lange en hoge pass. Dyrek maakt een snoekduik en kopt de bal. Karanikolas heeft problemen om de bal te vangen. Jackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem is nu in balbezit. Meriem passt de bal met de wreef. Brau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brau schiet op doel. Jackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Meriem is nu in balbezit. Meriem probeert naar een medespeler te passen. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap. Jackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:4

40e minuut.
Waluś met de inworp. Ziętarski geeft de bal voor. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cana de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 54%, Zagłębie Sosnowiec SSA 46%.
FC Kasinka Mała - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:4

51e minuut.
Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Jorquera onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waluś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziętarski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cana rent richting de bal. Cana passt de bal in één keer door. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem passt de bal in één keer door. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meriem neemt de hoekschop. Dyrek heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cerański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kałuszewski passt de bal met de wreef. Brau is nu in balbezit. Brau passt de bal met de wreef. Meriem geeft de bal voor. Dyrek krijgt zijn hoofd ertegen. Jackowski bokst de bal weg.

61e minuut.
Cerański geeft een hoge lob. Thomas met een sublieme pass. Chłodek kopt de bal weg. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... Thomas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... Thomas bokst de bal weg.

65e minuut.
Jorquera verovert de bal door een tackle van achteren. Jorquera probeert naar een medespeler te passen. Brau speelt de bal door. Kałuszewski rent richting de bal. Kałuszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem geeft een lange en hoge pass. Berki is nu in balbezit. Berki draait met de bal, schiet en ... Jackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:5

75e minuut.
Kałuszewski rent richting de bal. Kałuszewski met een sublieme pass. Dyrek rent richting de bal. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Tinoco probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem passt de bal met de wreef. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek met een sublieme pass. Kałuszewski is nu in balbezit. Kałuszewski geeft een lange en hoge pass. Berki krijgt zijn hoofd ertegen. Jackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 54%, Zagłębie Sosnowiec SSA 46%.
FC Kasinka Mała - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:5