Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Sosnowiec SSA FC Kasinka Mała
42x6x2xxx2 Tactiek taktyka yyy
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
52.7 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten adequate
solid Passen solid
very good Verdedigen average


2e minuut.
Waluś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski geeft de bal voor. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cerański geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wydrzyna stond buitenspel. Cana neemt vlug de vrije trap. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Brau probeert naar een medespeler te passen. Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski met een sublieme pass. Berki rent richting de bal. Berki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem onderschept slim de pass. Meriem speelt de bal door. Berki rent richting de bal. Berki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Jorquera verovert de bal door een tackle van achteren. Jorquera geeft een lange en hoge pass. Dyrek kopt de bal weg. Berki is nu in balbezit. Berki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - FC Kasinka Mała 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 64%, FC Kasinka Mała 36%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - FC Kasinka Mała 1:0

51e minuut.
Meriem rent richting de bal. Meriem speelt de bal door. Karanikolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki verovert de bal door een tackle van achteren. Berki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Brau bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek rent richting de bal. Brau is nu in balbezit. Dyrek is nu in balbezit. Brau geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski geeft een lange en hoge pass. Jarzębowski kan de bal niet met de borst controleren. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki draait met de bal, schiet en ... Jackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kałuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuszewski passt de bal in één keer door. Berki rent richting de bal. Berki schiet op doel. Jackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Jorquera met een sublieme pass. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem passt de bal met de wreef. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cana verovert de bal door een tackle van achteren. Cana geeft de bal voor. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - FC Kasinka Mała 2:0

88e minuut.
Jarzębowski passt de bal met de wreef. Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerański passt de bal zonder na te denken. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap. Thomas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krydus rent richting de bal. Krydus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 55%, FC Kasinka Mała 45%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - FC Kasinka Mała 2:0