Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSiR Pogoń Ryn jaki
SSIR Tactiek @!@!@
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 39.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Radoslavov kopt de bal weg. Klungelig pakt Chacín de bal. Batishchev geeft een hoge lob. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Variaş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Švehla met een snelle inworp. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Afilipoaiei passt de bal met de wreef. Ceranka heeft problemen om de bal te vangen. Ceranka speelt de bal door. Sedlar rent richting de bal. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Sedlar de bal. Sedlar geeft een lange en hoge pass. Kłonowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - jaki 1:0

35e minuut.
Kennedy passt de bal in één keer door. Kłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłonowski passt de bal in één keer door. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Batishchev met de inworp. Ceranka is nu in balbezit. Ceranka geeft een hoge lob. Vezzaro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 33%, jaki 67%.
SSiR Pogoń Ryn - jaki 1:0

52e minuut.
Kłonowski kopt de bal weg. Daar is Nyhuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan speelt de bal door. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sordyl geeft een hoge lob. Kennedy rent richting de bal. Hwan maakt een afschuwelijke overtreding. Hwan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ceranka met een snelle inworp. Batishchev is nu in balbezit. Batishchev met een sublieme pass. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kłonowski rent richting de bal. Kłonowski geeft een lange en hoge pass. Sonsuz kopt de bal weg. Daar is Hwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Batishchev verovert de bal door een tackle van achteren. Nyhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Batishchev onderschept slim de pass. Batishchev geeft de bal voor. Vezzaro krijgt zijn hoofd ertegen. Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - jaki 2:0

77e minuut.
Hwan kan de bal niet met de borst controleren. Hwan probeert naar een medespeler te passen. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Belodedić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - jaki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 30%, jaki 70%.
SSiR Pogoń Ryn - jaki 3:0