Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.097 [del]
  • Stadion: jaki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 21963
jaki SSiR Pogoń Ryn
@!@!@ Tactiek SSIR
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Batishchev passt de bal zonder na te denken. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro passt de bal zonder na te denken. Sedlar rent richting de bal. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tasnádi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Radoslavov de bal onder controle te krijgen. Batishchev speelt de bal door. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar haalt uit met een fantastische trap. Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - SSiR Pogoń Ryn 0:1

14e minuut.
Kłonowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rudak met een snelle inworp. Batishchev rent richting de bal. Batishchev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Afilipoaiei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Švehla met de inworp. Kennedy rent richting de bal. Kennedy draait met de bal, schiet en ... Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ceranka passt de bal in één keer door. Bazylewicz is nu in balbezit. Bazylewicz speelt de bal door. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sedlar kan de bal niet met de borst controleren. Knezović begaat een overtreding. Sedlar raakt geblesseerd tijdens het duel. Batishchev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sedlar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Afilipoaiei geeft een hoge lob. Inworp. Švehla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kennedy rent richting de bal. Kennedy schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Afilipoaiei onderschept slim de pass. Inworp. Švehla met een snelle inworp. Kennedy rent richting de bal. Kennedy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Chacín de bal. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batishchev. Batishchev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaki 57%, SSiR Pogoń Ryn 43%.
jaki - SSiR Pogoń Ryn 0:1

46e minuut.
Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro speelt de bal door. Knezović geeft een lange en hoge pass. Chacín controleert de bal met de borst. Chacín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Švehla bereikt de bal nog maar net als eerste. Batishchev verovert de bal door een tackle van achteren. Batishchev speelt de bal door. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. Belodedić bokst de bal weg.

55e minuut.
Necchi verovert de bal door een tackle van achteren. Necchi met een sublieme pass. Kłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sedlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedlar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - SSiR Pogoń Ryn 0:2

66e minuut.
Švehla onderschept slim de pass. Švehla speelt de bal door. Chacín rent richting de bal. Chacín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Radoslavov passt de bal met de wreef. Chacín rent richting de bal. Chacín draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Variaş de bal onder controle te krijgen. Grubizna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jaki - SSiR Pogoń Ryn 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jaki 55%, SSiR Pogoń Ryn 45%.
jaki - SSiR Pogoń Ryn 1:2