Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrorysci Tychy WRBL Cavaliers
343 Tactiek cuba
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.1 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten formidable
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
İsgəndərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov passt de bal zonder na te denken. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - WRBL Cavaliers 0:1

5e minuut.
Bone is nu in balbezit. Muscă is nu in balbezit. Bone is nu in balbezit. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - WRBL Cavaliers 0:2

7e minuut.
Hodge passt de bal zonder na te denken. Muscă met een sublieme pass. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone haalt uit met een fantastische trap. Karalus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - WRBL Cavaliers 0:3

15e minuut.
Hodge met een snelle inworp. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone passt de bal met de wreef. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov schiet op doel. Łobaza bokst de bal weg.

17e minuut.
Kyuranov rent richting de bal. Karalus begaat een overtreding. Kyuranov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muscă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bone schiet op doel. Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Muscă is nu in balbezit. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Bone is nu in balbezit. Bone schiet op doel. Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrorysci Tychy - WRBL Cavaliers 0:4

25e minuut.
Muscă rent richting de bal. Muscă passt de bal met de wreef. Hodge is nu in balbezit. Hodge geeft de bal voor. Bone springt en kopt de bal. Łobaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riesner kopt de bal weg. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge geeft de bal voor. Bone maakt een snoekduik en kopt de bal. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Riesner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hodge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bone rent richting de bal. Bone schiet op doel. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pielecha passt de bal zonder na te denken. Drybczewski is nu in balbezit. İsgəndərli begaat een overtreding. İsgəndərli krijgt een gele kaart.

33e minuut.
İsgəndərli onderschept slim de pass. İsgəndərli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hodge de bal. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă draait met de bal, schiet en ... Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Muscă is nu in balbezit. Muscă geeft een hoge lob. Riesner heeft problemen om de bal te vangen. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Durka kan de bal niet met de borst controleren. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov met een sublieme pass. Bone heeft problemen om de bal te vangen. Bone schiet op doel. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorysci Tychy 75%, WRBL Cavaliers 25%.
Terrorysci Tychy - WRBL Cavaliers 0:4

60e minuut.
Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərli onderschept slim de pass. İsgəndərli geeft de bal voor. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Buonadonna probeert naar een medespeler te passen. Durka geeft de bal voor. Góra rent richting de bal. Góra draait met de bal, schiet en ... Rihui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Riesner kopt de bal weg. Hodge geeft de bal voor. Daar is Kyuranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone schiet op doel. Łobaza bokst de bal weg.

75e minuut.
Cervós bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervós speelt de bal door. Kyuranov rent richting de bal. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hodge geeft een lange en hoge pass. Kyuranov kopt de bal weg. Bone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrorysci Tychy 65%, WRBL Cavaliers 35%.
Terrorysci Tychy - WRBL Cavaliers 0:4