Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oława WTF Krapkowice
a2p4o4 Tactiek Dawid 4132
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 39
solide Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Eisenhower haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Zadylak trapt de bal weg. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klingier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingier geeft een lange en hoge pass. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka schiet op doel. Strpić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WTF Krapkowice 1:0

23e minuut.
Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Hałgas rent richting de bal. Hałgas probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Molus met een sublieme pass. MacManus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dębicki geeft een lange en hoge pass. Nešković rent richting de bal. Caceres begaat een overtreding. Caceres krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt MacManus de bal. MacManus passt de bal met de wreef. Hałgas rent richting de bal. Nešković is nu in balbezit. Nešković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nešković is nu in balbezit. Nešković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Udrescu met de inworp. Nešković geeft de bal voor. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WTF Krapkowice 2:0

42e minuut.
Klingier geeft een hoge lob. Nešković kopt de bal weg. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WTF Krapkowice 3:0

45e minuut.
Udrescu met een sublieme pass. Nešković rent richting de bal. Nešković passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 37%, WTF Krapkowice 63%.
FC Oława - WTF Krapkowice 3:0

53e minuut.
Udrescu kopt de bal weg. Nešković is nu in balbezit. Nešković passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Caceres geeft een lange en hoge pass. Hałgas kopt de bal weg. Gałuszka heeft problemen om de bal te vangen. Gałuszka schiet op doel. Strpić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WTF Krapkowice 4:0

59e minuut.
Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nešković geeft een hoge lob. Hałgas kopt de bal weg. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
MacManus rent richting de bal. MacManus probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WTF Krapkowice 5:0

80e minuut.
Klingier geeft de bal voor. Nešković rent richting de bal. Nešković probeert naar een medespeler te passen. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Strpić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Dębicki geeft een lange en hoge pass. Nešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nešković schiet op doel. Strpić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
MacManus geeft een hoge lob. Hałgas kopt de bal weg. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Strpić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WTF Krapkowice 6:0

86e minuut.
Ozmec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozmec geeft een hoge lob. Udrescu kopt de bal weg. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 37%, WTF Krapkowice 63%.
FC Oława - WTF Krapkowice 6:0