Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kubala Tczew Słupia Ustka
K-A Tactiek nowa
60% Balbezit 40%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Passi speelt de bal door. Archip is nu in balbezit. Archip passt de bal in één keer door. Melander is nu in balbezit. Melander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mucha passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mucha kopt de bal weg. Ubaque probeert naar een medespeler te passen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Vukelić de bal. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - Słupia Ustka 0:1

36e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Mucha is nu in balbezit. Udrescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Udrescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kubala Tczew 55%, Słupia Ustka 45%.
FC Kubala Tczew - Słupia Ustka 0:1

49e minuut.
Hénon passt de bal met de wreef. Hogan is nu in balbezit. Hogan passt de bal in één keer door. Hénon geeft de bal voor. Misterny springt en kopt de bal. Grzymkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Passi heeft problemen om de bal te vangen. Passi passt de bal met de wreef. Troise met een sublieme pass. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Scaravetti onderschept slim de pass. Scaravetti geeft de bal voor. Passi heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Troise probeert naar een medespeler te passen. Vukelić verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - Słupia Ustka 0:2

77e minuut.
Klungelig pakt Udrescu de bal. Udrescu speelt de bal door. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński schiet op doel. Casaleiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ju probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troise rent richting de bal. Troise probeert naar een medespeler te passen. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel. Casaleiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bocola kopt de bal weg. Ubaque geeft de bal voor. Casaleiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - Słupia Ustka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kubala Tczew 50%, Słupia Ustka 50%.
FC Kubala Tczew - Słupia Ustka 0:3