Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ONP Radom FC Albatrosy
2k22 Tactiek #*
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Beşenk kopt de bal weg. Majaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eastwood rent richting de bal. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Canton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

19e minuut.
Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan passt de bal in één keer door. Pennonen probeert de bal aan de voet te houden. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Lonc passt de bal in één keer door. Pennonen rent richting de bal. Pennonen draait met de bal, schiet en ... Frithiofsson probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - FC Albatrosy 0:1

28e minuut.
Inworp. Eastwood met een snelle inworp. Akif geeft een lange en hoge pass. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Španjol passt de bal met de wreef. Akif rent richting de bal. Akif met een sublieme pass. Brezovcsik rent richting de bal. Brezovcsik schiet op doel. Canton bokst de bal weg.

32e minuut.
Španjol probeert naar een medespeler te passen. Brezovcsik rent richting de bal. Brezovcsik passt de bal zonder na te denken. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood schiet op doel. Canton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Lonc met de inworp. Ansotegi rent richting de bal. Španjol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ansotegi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pennonen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kozicz is nu in balbezit. Kozicz speelt de bal door. Klungelig pakt Măceşanu de bal. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi schiet op doel. Frithiofsson bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Eastwood kopt de bal weg. Majaru is nu in balbezit. Brezovcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovcsik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 57%, FC Albatrosy 43%.
ONP Radom - FC Albatrosy 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marie met de inworp. Pennonen rent richting de bal. Pennonen schiet op doel. Măceşanu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie geeft een lange en hoge pass. Ansotegi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pennonen de bal. Pennonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ansotegi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marie is nu in balbezit. Amalfitano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amalfitano krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Brůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůček passt de bal in één keer door. Marie probeert naar een medespeler te passen. Pennonen rent richting de bal. Pennonen schiet op doel. Frithiofsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan geeft een lange en hoge pass. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Marie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turan rent richting de bal. Turan met een sublieme pass. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Majaru is nu in balbezit. Akif onderschept slim de pass. Akif probeert naar een medespeler te passen. Brezovcsik is nu in balbezit. Brezovcsik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Măceşanu heeft problemen om de bal te vangen. Pennonen verovert de bal door een tackle van achteren. Pennonen probeert naar een medespeler te passen. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... Frithiofsson bokst de bal weg.

83e minuut.
Brůček is nu in balbezit. Brůček geeft een hoge lob. Marie speelt de bal door. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - FC Albatrosy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 64%, FC Albatrosy 36%.
ONP Radom - FC Albatrosy 0:2