Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uciocibasistambul ShottWear Lubartów
ital Tactiek tak jest
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 40.8
solide Schieten solide
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Bá Thịnh passt de bal zonder na te denken. Ionică met een sublieme pass. Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon passt de bal zonder na te denken. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Prażmowski rent richting de bal. Errico onderschept slim de pass. Errico passt de bal met de wreef. Jimenez rent richting de bal. Jimenez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stepanyan rent richting de bal. Nähring verovert de bal door een tackle van achteren. Nähring probeert naar een medespeler te passen. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra draait met de bal, schiet en ... Moisescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Fornari verovert de bal door een tackle van achteren. Fornari probeert naar een medespeler te passen. Ionică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Moisescu bokst de bal weg. Moisescu probeert naar een medespeler te passen. Nähring kopt de bal weg. Spyra probeert de bal met de borst te controleren. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Prażmowski controleert de bal met de borst. Belka geeft de bal voor. Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini schiet op doel. Mauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - ShottWear Lubartów 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uciocibasistambul 40%, ShottWear Lubartów 60%.
uciocibasistambul - ShottWear Lubartów 1:0

49e minuut.
Prażmowski passt de bal zonder na te denken. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen is nu in balbezit. Spyra verovert de bal door een tackle van achteren. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nähring geeft een lange en hoge pass. Stephen heeft problemen om de bal te vangen. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon is nu in balbezit. Melon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sierny passt de bal met de wreef. Spyra is nu in balbezit. Pleśnar geeft een lange en hoge pass. Galvanini rent richting de bal. Galvanini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Paciorkowski probeert naar een medespeler te passen. Szczyt heeft problemen om de bal te vangen. Galvanini rent richting de bal. Galvanini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - ShottWear Lubartów 2:0

77e minuut.
Adaszek is nu in balbezit. Galvanini onderschept slim de pass. Galvanini passt de bal met de wreef. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez draait met de bal, schiet en ... Mauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czabaj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uciocibasistambul 36%, ShottWear Lubartów 64%.
uciocibasistambul - ShottWear Lubartów 2:0