Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
***** *** Real Ruda Śląska
Podstawowa_1 Tactiek RRS
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Chorab probeert naar een medespeler te passen. Malešević is nu in balbezit. Malešević passt de bal zonder na te denken. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Brzydkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Bercu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gougeon probeert naar een medespeler te passen. Matas rent richting de bal. Matas haalt uit met een fantastische trap. Szőke bokst de bal weg.

7e minuut.
Valavanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawada rent richting de bal. Chorab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zawada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Formenoy wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chorab met een sublieme pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández passt de bal zonder na te denken. Valavanis heeft problemen om de bal te vangen. Valavanis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Formenoy probeert naar een medespeler te passen. Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Brzydkowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bustamante geeft een hoge lob. Namora is nu in balbezit. Namora geeft de bal voor. Ruokonen heeft problemen om de bal te vangen. Ruokonen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Matas bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Formenoy speelt de bal door. Mikołajski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - Real Ruda Śląska 0:1

30e minuut.
Riković geeft een lange en hoge pass. Matas is nu in balbezit. Honl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Günileri verovert de bal door een tackle van achteren. Günileri met een sublieme pass. Valavanis rent richting de bal. Valavanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
***** *** - Real Ruda Śląska 1:1

35e minuut.
Mikołajski passt de bal met de wreef. Namora rent richting de bal. Malešević verovert de bal door een tackle van achteren. Malešević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gougeon de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Filanowskii met een sublieme pass. Namora rent richting de bal. Malešević begaat een overtreding. Malešević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***** *** 47%, Real Ruda Śląska 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
***** *** - Real Ruda Śląska 1:1

48e minuut.
Formenoy met een sublieme pass. Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawada onderschept slim de pass. Günileri rent richting de bal. Günileri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mariscal met een harde bal richting middenveld. Amerini probeert naar een medespeler te passen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zawada is nu in balbezit. Zawada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Formenoy passt de bal zonder na te denken. Zawada rent richting de bal. Filanowskii begaat een overtreding. Filanowskii krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz met een sublieme pass. Mikołajski is nu in balbezit. Malešević is nu in balbezit. Malešević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Riković kopt de bal weg. Formenoy heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajski is nu in balbezit. Matas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawada passt de bal zonder na te denken. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis draait met de bal, schiet en ... Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - Real Ruda Śląska 2:1

73e minuut.
Brzydkowski probeert naar een medespeler te passen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz begaat een overtreding. Hernández raakt geblesseerd tijdens het duel. Formenoy met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zawada rent richting de bal. Zawada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - Real Ruda Śląska 3:1

75e minuut.
Amerini is nu in balbezit. Malešević verovert de bal door een tackle van achteren. Malešević geeft een hoge lob. Matas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Valavanis heeft problemen om de bal te vangen. Valavanis geeft een hoge lob. Filanowskii is nu in balbezit. Günileri verovert de bal door een tackle van achteren. Günileri geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Namora met de inworp. Günileri geeft de bal voor. Bustamante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis haalt uit met een fantastische trap. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Chorab is nu in balbezit. Chorab passt de bal met de wreef. Danielewicz met een sublieme pass. Malešević rent richting de bal. Malešević schiet op doel. Szőke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - Real Ruda Śląska 3:2

90e minuut.
Formenoy speelt de bal door. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis met een sublieme pass. Zawada is nu in balbezit. Zawada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***** *** 46%, Real Ruda Śląska 54%.
***** *** - Real Ruda Śląska 3:2