Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:23
  • Competitiewedstrijd: Liga V.098 [del]
  • Stadion: Potok Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5302
ONP Radom Słupia Ustka
5-3-2 na baraż Tactiek nowa
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.1 gemiddelde waardering 50.7
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Troise rent richting de bal. Troise passt de bal in één keer door. Szemoński rent richting de bal. Szemoński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jędrusik rent richting de bal. Jędrusik geeft een hoge lob. Inworp. Mikołajczuk met de inworp. Troise geeft een hoge lob. Zúñiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Scaravetti geeft de bal voor. Mikołajczuk speelt de bal door. Troise bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Zúñiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kulczyk geeft een hoge lob. Jędrusik heeft problemen om de bal te vangen. Szemoński rent richting de bal. Szemoński schiet op doel. Zúñiga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kapsa met de inworp. Troise is nu in balbezit. Troise passt de bal in één keer door. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Zúñiga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 70%, Słupia Ustka 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ONP Radom - Słupia Ustka 0:0

49e minuut.
Măceşanu onderschept slim de pass. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjol rent richting de bal. Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Španjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjol probeert naar een medespeler te passen. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaravetti verovert de bal door een tackle van achteren. Scaravetti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 55%, Słupia Ustka 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ONP Radom - Słupia Ustka 0:0