Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słupia Ustka ONP Radom
nowa Tactiek 2k22
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Nasolu met een sublieme pass. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński onderschept slim de pass. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Szemoński is nu in balbezit. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński verovert de bal door een tackle van achteren. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Frątczak rent richting de bal. Frątczak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Španjol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezovcsik geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - ONP Radom 0:1

29e minuut.
Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikołajczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udrescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 41%, ONP Radom 59%.
Słupia Ustka - ONP Radom 0:1

57e minuut.
Ubaque passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Magdoń rent richting de bal. Nasolu onderschept slim de pass. Nasolu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Ubaque de bal. Udrescu rent richting de bal. Udrescu passt de bal in één keer door. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Słupia Ustka - ONP Radom 1:1

85e minuut.
Ju geeft een hoge lob. Daar is Szemoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński verovert de bal door een tackle van achteren. Szemoński schiet op doel. Frithiofsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 43%, ONP Radom 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Słupia Ustka - ONP Radom 1:1