Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Albatrosy FC Kubala Tczew
cyk Tactiek K-A
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 50.9
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Liput geeft een lange en hoge pass. Hénon kopt de bal weg. Turan probeert de bal met de borst te controleren. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Canton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - FC Kubala Tczew 0:1

21e minuut.
Melander probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hogan passt de bal met de wreef. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny draait met de bal, schiet en ... Canton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Semrau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velciu komt het veld opgelopen. Hogan met de inworp. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander geeft een hoge lob. Misterny springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Canton met een harde bal richting middenveld. Lonc is nu in balbezit. Lonc passt de bal met de wreef. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Casaleiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Albatrosy - FC Kubala Tczew 1:1

31e minuut.
Avelino controleert de bal met de borst. Avelino geeft een hoge lob. Pennonen kopt de bal weg. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - FC Kubala Tczew 2:1

36e minuut.
Vukelić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marie met een snelle inworp. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Marie speelt de bal door. Klungelig pakt Turan de bal. Turan speelt de bal door. Pennonen rent richting de bal. Pennonen passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - FC Kubala Tczew 3:1

45e minuut.
Inworp. Turan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pennonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennonen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vukelić de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - FC Kubala Tczew 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albatrosy 31%, FC Kubala Tczew 69%.
FC Albatrosy - FC Kubala Tczew 4:1

51e minuut.
Gobbi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Passi met de inworp. Archip geeft een lange en hoge pass. Misterny krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi passt de bal in één keer door. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - FC Kubala Tczew 5:1

57e minuut.
Hogan probeert naar een medespeler te passen. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc passt de bal met de wreef. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. Casaleiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - FC Kubala Tczew 6:1

60e minuut.
Hénon kopt de bal weg. Hogan is nu in balbezit. Hogan probeert naar een medespeler te passen. Misterny is nu in balbezit. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Canton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Archip geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Misterny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Ansotegi rent richting de bal. Lonc rent richting de bal. Lonc geeft een lange en hoge pass. Pennonen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mucha met een sublieme pass. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander passt de bal zonder na te denken. Misterny is nu in balbezit. Misterny schiet op doel. Canton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turan zal de hoekschop nemen. Pennonen kopt de bal weg. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Archip heeft problemen om de bal te vangen. Archip speelt de bal door. Klungelig pakt Gobbi de bal. Misterny onderschept slim de pass. Misterny schiet op doel. Canton bokst de bal weg.

82e minuut.
Klungelig pakt Vukelić de bal. Ansotegi rent richting de bal. Pennonen rent richting de bal. Klungelig pakt Pennonen de bal. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Melander passt de bal in één keer door. Hogan is nu in balbezit. Hogan geeft de bal voor. Misterny springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albatrosy 50%, FC Kubala Tczew 50%.
FC Albatrosy - FC Kubala Tczew 6:1