Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uciocibasistambul ***** ***
ital Tactiek Podstawowa_1
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 41.7
solide Schieten goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


21e minuut.
Honl passt de bal met de wreef. Valavanis rent richting de bal. Valavanis probeert naar een medespeler te passen. Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Errico speelt de bal door. Daar is Jimenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galvanini de bal. Galvanini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kwiatek is nu in balbezit. Jimenez onderschept slim de pass. Jimenez met een sublieme pass. Galvanini is nu in balbezit. Galvanini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - ***** *** 1:0

38e minuut.
Jimenez heeft problemen om de bal te vangen. Errico rent richting de bal. Errico passt de bal in één keer door. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez schiet op doel. Szőke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kwiatek is nu in balbezit. Errico verovert de bal door een tackle van achteren. Errico probeert naar een medespeler te passen. Galvanini rent richting de bal. Galvanini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uciocibasistambul 52%, ***** *** 48%.
uciocibasistambul - ***** *** 1:0

46e minuut.
Galvanini verovert de bal door een tackle van achteren. Galvanini passt de bal met de wreef. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez haalt uit met een fantastische trap. Gougeon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Jimenez rent richting de bal. Errico rent richting de bal. Errico passt de bal in één keer door. Galvanini rent richting de bal. Galvanini haalt uit met een fantastische trap. Szőke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bá Thịnh verovert de bal door een tackle van achteren. Bá Thịnh speelt de bal door. Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini passt de bal met de wreef. Szőke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Honl passt de bal met de wreef. Galvanini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Namora. Namora krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Galvanini raakt geblesseerd tijdens het duel. Bá Thịnh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grocholak kopt de bal weg. Ionică rent richting de bal. Ionică geeft een hoge lob. Galvanini kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Stepanyan is nu in balbezit. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández speelt de bal door. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis draait met de bal, schiet en ... Moisescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pleśnar heeft problemen om de bal te vangen. Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawada haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Ionică rent richting de bal. Ionică met een sublieme pass. Galvanini rent richting de bal. Galvanini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uciocibasistambul 28%, ***** *** 72%.
uciocibasistambul - ***** *** 1:0