Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ruda Śląska ShottWear Lubartów
RRS Tactiek tak jest
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
9 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 45.8
redelijk Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Melon rent richting de bal. Paliński is nu in balbezit. Paliński probeert naar een medespeler te passen. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ... Mariscal bokst de bal weg. Aleksander heeft problemen om de bal te vangen. Spyra rent richting de bal. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mikołajski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Daar is Adaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malešević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adaszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prażmowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spyra is nu in balbezit. Spyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nähring bereikt de bal nog maar net als eerste. Nähring geeft een hoge lob. Spyra rent richting de bal. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tomecki is nu in balbezit. Tomecki passt de bal met de wreef. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorab bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorab draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mikołajski geeft een hoge lob. Szabat kopt de bal weg. Daar is Paliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malešević is nu in balbezit. Malešević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 63%, ShottWear Lubartów 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Ruda Śląska - ShottWear Lubartów 0:0

47e minuut.
Myszkiewicz onderschept slim de pass. Myszkiewicz speelt de bal door. Melon is nu in balbezit. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński speelt de bal door. Daar is Spyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melon rent richting de bal. Melon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Myszkiewicz speelt de bal door. Brzydkowski probeert naar een medespeler te passen. Malešević is nu in balbezit. Malešević haalt uit met een fantastische trap. Mauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lojacono probeert de bal aan de voet te houden. Nähring geeft de bal voor. Melon kopt de bal weg. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra draait met de bal, schiet en ... Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Myszkiewicz is nu in balbezit. Cichy verovert de bal door een tackle van achteren. Cichy geeft een lange en hoge pass. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević schiet op doel. Mauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - ShottWear Lubartów 1:0

69e minuut.
Chorab bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński verovert de bal door een tackle van achteren. Paliński passt de bal in één keer door. Daar is Spyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spyra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Nähring geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paliński de bal. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ... Aleksander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Spyra rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mikołajski ... Strafschop! Spyra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czabaj komt het veld opgelopen. Melon legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Ruda Śląska - ShottWear Lubartów 1:1

85e minuut.
Paliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński speelt de bal door. Myszkiewicz speelt de bal door. Daar is Czabaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 74%, ShottWear Lubartów 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Ruda Śląska - ShottWear Lubartów 1:1