Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kubala Tczew ONP Radom
K-A Tactiek 2k22
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 45.3
excellent Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Kanušček geeft een hoge lob. Akif probeert naar een medespeler te passen. Oprescu met een sublieme pass. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Oprescu heeft problemen om de bal te vangen. Misterny is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Amalfitano ... Strafschop! Misterny raakt geblesseerd tijdens het duel. Melander kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zúñiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - ONP Radom 1:0

13e minuut.
Passi geeft een hoge lob. Măceşanu rent richting de bal. Misterny onderschept slim de pass. Misterny draait met de bal, schiet en ... Zúñiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - ONP Radom 2:0

32e minuut.
Hogan is nu in balbezit. Daar is Hogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hogan probeert naar een medespeler te passen. Melander is nu in balbezit. Melander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Oprescu geeft een lange en hoge pass. Faryński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passi. Passi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hogan is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Španjol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akif geeft een hoge lob. Faryński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Mucha onderschept slim de pass. Mucha speelt de bal door. Španjol is nu in balbezit. Misterny verovert de bal door een tackle van achteren. Misterny draait met de bal, schiet en ... Zúñiga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kubala Tczew 46%, ONP Radom 54%.
FC Kubala Tczew - ONP Radom 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kubala Tczew 49%, ONP Radom 51%.
FC Kubala Tczew - ONP Radom 2:0