Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ONP Radom FC Kubala Tczew
2k22 Tactiek K-A
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Magdoń is nu in balbezit. Magdoń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hogan met de inworp. Melander geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Velciu met de inworp. Melander is nu in balbezit. Melander geeft een lange en hoge pass. Misterny krijgt zijn hoofd ertegen. Frithiofsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - FC Kubala Tczew 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 46%, FC Kubala Tczew 54%.
ONP Radom - FC Kubala Tczew 0:1

56e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Španjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjol geeft de bal voor. Akif kopt de bal weg. Eastwood is nu in balbezit. Casaleiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eastwood rent richting de bal. Eastwood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vides onderschept slim de pass. Kozicz is nu in balbezit. Vides onderschept slim de pass. Vides schiet op doel. Frithiofsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - FC Kubala Tczew 0:2

65e minuut.
Misterny passt de bal in één keer door. Oprescu geeft de bal voor. Brezovcsik is nu in balbezit. Brezovcsik schiet op doel. Casaleiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - FC Kubala Tczew 1:2

75e minuut.
Passi onderschept slim de pass. Passi geeft een lange en hoge pass. Amalfitano heeft problemen om de bal te vangen. Amalfitano geeft een lange en hoge pass. Brezovcsik kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Eastwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mucha rent richting de bal. Mucha passt de bal in één keer door. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu geeft een hoge lob. Casaleiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Eastwood is nu in balbezit. Passi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eastwood raakt geblesseerd tijdens het duel. Oprescu met een snel genomen vrije trap. Brezovcsik springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 41%, FC Kubala Tczew 59%.
ONP Radom - FC Kubala Tczew 1:2