Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
***** *** ShottWear Lubartów
Podstawowa_1 Tactiek tak jest
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 42.4
goed Schieten zeer goed
matig Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Melon geeft een lange en hoge pass. Gougeon controleert de bal met de borst. Spyra rent richting de bal. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bercu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Nähring probeert naar een medespeler te passen. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Prażmowski kopt de bal weg. Spyra is nu in balbezit. Formenoy rent richting de bal. Spyra verovert de bal door een tackle van achteren. Spyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nähring probeert naar een medespeler te passen. Spyra rent richting de bal. Bercu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bercu krijgt een gele kaart. Spyra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Spyra neemt zijn aanloop. Szőke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - ShottWear Lubartów 0:1

19e minuut.
Nähring passt de bal in één keer door. Melon rent richting de bal. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon rent richting de bal. Melon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Günileri onderschept slim de pass. Günileri probeert naar een medespeler te passen. Valavanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavanis schiet op doel. Mauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Formenoy is nu in balbezit. Formenoy geeft een lange en hoge pass. Kwiatek kopt de bal weg. Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Günileri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paciorkowski is nu in balbezit. Zawada onderschept slim de pass. Zawada geeft de bal voor. Valavanis maakt een snoekduik en kopt de bal. Mauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Spyra passt de bal in één keer door. Melon rent richting de bal. Bercu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bercu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bercu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Doeltrap. Szőke trapt de bal weg. Paliński kopt de bal weg. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra draait met de bal, schiet en ... Szőke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***** *** 51%, ShottWear Lubartów 49%.
***** *** - ShottWear Lubartów 0:1

50e minuut.
Melon rent richting de bal. Melon passt de bal met de wreef. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nähring verovert de bal door een tackle van achteren. Nähring geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Spyra de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - ShottWear Lubartów 0:2

56e minuut.
Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Honl verovert de bal door een tackle van achteren. Honl geeft een hoge lob. Daar is Kwiatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiatek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szőke trapt de bal weg. Paliński kopt de bal weg. Formenoy kan de bal niet met de borst controleren. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Melon rent richting de bal. Melon passt de bal zonder na te denken. Zawada is nu in balbezit. Zawada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - ShottWear Lubartów 1:2

63e minuut.
Spyra kopt de bal weg. Myszkiewicz rent richting de bal. Honl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Honl krijgt een gele kaart. Myszkiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Grocholak probeert naar een medespeler te passen. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon passt de bal in één keer door. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szőke trapt de bal weg van het doel. Daar is Szczyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valavanis verovert de bal door een tackle van achteren. Zawada rent richting de bal. Zawada schiet op doel. Mauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
***** *** - ShottWear Lubartów 2:2

73e minuut.
Melon passt de bal met de wreef. Valavanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavanis speelt de bal door. Zawada is nu in balbezit. Zawada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Melon heeft problemen om de bal te vangen. Kwiatek is nu in balbezit. Kwiatek passt de bal in één keer door. Valavanis rent richting de bal. Valavanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - ShottWear Lubartów 3:2

82e minuut.
Gougeon geeft de bal voor. Fornari kopt de bal weg. Daar is Gougeon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ... Szőke bokst de bal weg. Nähring is nu in balbezit. Nähring haalt uit met een fantastische trap. Paal! Szőke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Szőke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
***** *** - ShottWear Lubartów 3:3

83e minuut.
Czabaj komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Günileri is nu in balbezit. Günileri passt de bal in één keer door. Honl met een sublieme pass. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Hernández speelt de bal door. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Formenoy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***** *** 48%, ShottWear Lubartów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
***** *** - ShottWear Lubartów 3:3