Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uciocibasistambul Real Ruda Śląska
ital Tactiek RRS
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 39.4
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Jimenez is nu in balbezit. Mikołajski verovert de bal door een tackle van achteren. Errico verovert de bal door een tackle van achteren. Errico schiet op doel. Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - Real Ruda Śląska 1:0

3e minuut.
Olivian met een sublieme pass. Klungelig pakt Jimenez de bal. Errico speelt de bal door. Galvanini rent richting de bal. Galvanini schiet op doel. Mariscal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - Real Ruda Śląska 2:0

6e minuut.
Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini onderschept slim de pass. Galvanini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - Real Ruda Śląska 3:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perales met een snelle inworp. Ionică probeert naar een medespeler te passen. Galvanini is nu in balbezit. Galvanini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Filanowskii de bal. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian geeft de bal voor. Ionică is nu in balbezit. Errico geeft een lange en hoge pass. Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jimenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - Real Ruda Śląska 4:0

13e minuut.
Chorab onderschept slim de pass. Errico is nu in balbezit. Errico met een sublieme pass. Galvanini is nu in balbezit. Galvanini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Filanowskii verovert de bal door een tackle van achteren. Filanowskii probeert naar een medespeler te passen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević is nu in balbezit. Malešević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bá Thịnh met een sublieme pass. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini onderschept slim de pass. Galvanini draait met de bal, schiet en ... Mikołajski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Galvanini speelt de bal door. Bustamante onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olivian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galvanini springt en kopt de bal. Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jimenez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - Real Ruda Śląska 5:0

24e minuut.
Bá Thịnh met een sublieme pass. Jimenez rent richting de bal. Jimenez passt de bal met de wreef. Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Chorab is nu in balbezit. Bá Thịnh onderschept slim de pass. Errico probeert naar een medespeler te passen. Galvanini is nu in balbezit. Galvanini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tomecki is nu in balbezit. Errico onderschept slim de pass. Errico speelt de bal door. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uciocibasistambul 25%, Real Ruda Śląska 75%.
uciocibasistambul - Real Ruda Śląska 5:0

46e minuut.
Galvanini met een sublieme pass. Jimenez rent richting de bal. Malešević begaat een overtreding. Malešević krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Lojacono is nu in balbezit. Bá Thịnh onderschept slim de pass. Bá Thịnh geeft een lange en hoge pass. Jimenez rent richting de bal. Jimenez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Ionică speelt de bal door. Galvanini rent richting de bal. Mikołajski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galvanini raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Errico neemt zijn aanloop. Mariscal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Inworp. Perales met de inworp. Ionică speelt de bal door. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Brzydkowski passt de bal in één keer door. Chorab rent richting de bal. Stephen begaat een overtreding. Stephen krijgt een gele kaart. Chorab is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brzydkowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Errico is nu in balbezit. Errico speelt de bal door. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez haalt uit met een fantastische trap. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian passt de bal zonder na te denken. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez draait met de bal, schiet en ... Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - Real Ruda Śląska 6:0

75e minuut.
Tomecki is nu in balbezit. Olivian begaat een overtreding. Tomecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furtek komt het veld opgelopen. Filanowskii met een snel genomen vrije trap. Chorab kopt de bal weg. Malešević is nu in balbezit. Malešević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikołajski de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionică met de inworp. Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uciocibasistambul 32%, Real Ruda Śląska 68%.
uciocibasistambul - Real Ruda Śląska 6:0