Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uciocibasistambul Słupia Ustka
ital Tactiek nowa
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Troise verovert de bal door een tackle van achteren. Troise met een sublieme pass. Szemoński rent richting de bal. Szemoński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Scaravetti rent richting de bal. Scaravetti geeft een hoge lob. Bá Thịnh is nu in balbezit. Bá Thịnh geeft een lange en hoge pass. Jimenez maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzymkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ubaque rent richting de bal. Troise speelt de bal door. Szemoński rent richting de bal. Szemoński haalt uit met een fantastische trap. Moisescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - Słupia Ustka 0:1

33e minuut.
Phogojane geeft de bal voor. Galvanini is nu in balbezit. Frątczak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Frątczak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Frątczak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Ju geeft een hoge lob. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ubaque geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szemoński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică passt de bal met de wreef. Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini schiet op doel. Grzymkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uciocibasistambul - Słupia Ustka 1:1

43e minuut.
Ubaque rent richting de bal. Ubaque geeft een lange en hoge pass. Daar is Perales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Mikołajczuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bá Thịnh de bal onder controle te krijgen. Udrescu krijgt zijn hoofd ertegen. Pleśnar speelt de bal door. Perales heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ubaque neemt de hoekschop. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - Słupia Ustka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uciocibasistambul 46%, Słupia Ustka 54%.
uciocibasistambul - Słupia Ustka 1:2

52e minuut.
Scaravetti geeft een lange en hoge pass. Udrescu kopt de bal weg. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - Słupia Ustka 1:3

55e minuut.
Stepanyan met een sublieme pass. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ubaque. Ubaque krijgt een gele kaart. Olivian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olivian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jimenez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Errico bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ju. Errico raakt geblesseerd tijdens het duel. Bá Thịnh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Ionică geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Perales verovert de bal door een tackle van achteren. Perales geeft een lange en hoge pass. Jimenez is nu in balbezit. Jimenez schiet op doel. Grzymkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uciocibasistambul - Słupia Ustka 2:3

77e minuut.
Ju probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mikołajczuk de bal. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Szemoński rent richting de bal. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mikołajczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Troise geeft een lange en hoge pass. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel. Moisescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Stepanyan heeft problemen om de bal te vangen. Ubaque rent richting de bal. Ubaque passt de bal met de wreef. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk geeft een hoge lob. Perales heeft problemen om de bal te vangen. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uciocibasistambul 59%, Słupia Ustka 41%.
uciocibasistambul - Słupia Ustka 2:3