Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słupia Ustka uciocibasistambul
nowa Tactiek ital
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 52
very good Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Ubaque verovert de bal door een tackle van achteren. Ubaque geeft de bal voor. Daar is Nasolu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasolu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Pleśnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephen is nu in balbezit. Szemoński verovert de bal door een tackle van achteren. Szemoński draait met de bal, schiet en ... Moisescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - uciocibasistambul 1:0

16e minuut.
Eeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikołajczuk met een snelle inworp. Udrescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ubaque kopt de bal weg. Bá Thịnh rent richting de bal. Nasolu onderschept slim de pass. Szemoński rent richting de bal. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Udrescu kopt de bal weg. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajczuk met een sublieme pass. Szemoński rent richting de bal. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ubaque onderschept slim de pass. Ubaque passt de bal in één keer door. Udrescu met een sublieme pass. Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Udrescu rent richting de bal. Udrescu speelt de bal door. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński haalt uit met een fantastische trap. Moisescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 43%, uciocibasistambul 57%.
Słupia Ustka - uciocibasistambul 1:0

47e minuut.
Ubaque rent richting de bal. Ubaque geeft de bal voor. Moisescu met een sublieme pass. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ubaque passt de bal met de wreef. Udrescu rent richting de bal. Udrescu passt de bal in één keer door. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu haalt uit met een fantastische trap. Moisescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński schiet op doel. Moisescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

66e minuut.
Ubaque geeft een hoge lob. Nasolu kopt de bal weg. Daar is Pleśnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szemoński rent richting de bal. Szemoński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Szemoński probeert de bal aan de voet te houden. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu passt de bal in één keer door. Szemoński rent richting de bal. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pleśnar kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikołajczuk met een snelle inworp. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mikołajczuk speelt de bal door. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński passt de bal in één keer door. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Frątczak kopt de bal weg. Ubaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivian krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bá Thịnh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ubaque is nu in balbezit. Ubaque geeft de bal voor. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu draait met de bal, schiet en ... Moisescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 44%, uciocibasistambul 56%.
Słupia Ustka - uciocibasistambul 1:0