Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShottWear Lubartów FC Kubala Tczew
tak jest Tactiek K-A
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 51.3
solid Schieten formidable
average Passen good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Hogan met een snelle inworp. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander probeert naar een medespeler te passen. Misterny is nu in balbezit. Misterny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mauser speelt de bal door. Semrau kopt de bal weg. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny schiet op doel. Szczyt probeert de bal aan de voet te houden. Mauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Hogan is nu in balbezit. Hogan passt de bal zonder na te denken. Melander rent richting de bal. Melander passt de bal zonder na te denken. Archip geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mauser trapt de bal weg van het doel. Mucha kopt de bal weg. Misterny rent richting de bal. Misterny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fornari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paliński heeft problemen om de bal te vangen. Paliński passt de bal met de wreef. Misterny is nu in balbezit. Misterny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Passi bereikt de bal nog maar net als eerste. Passi geeft een lange en hoge pass. Misterny is nu in balbezit. Misterny schiet op doel. Mauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Kubala Tczew 0:1

28e minuut.
Paciorkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Archip zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melander geeft een hoge lob. Misterny krijgt zijn hoofd ertegen. Mauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Fornari geeft de bal voor. Nähring met een sublieme pass. Melon met een sublieme pass. Klungelig pakt Spyra de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ShottWear Lubartów - FC Kubala Tczew 1:1

31e minuut.
Hogan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semrau is nu in balbezit. Semrau met een sublieme pass. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hogan passt de bal met de wreef. Daar is Misterny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny verovert de bal door een tackle van achteren. Misterny draait met de bal, schiet en ... Mauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Melander speelt de bal door. Mucha rent richting de bal. Mucha speelt de bal door. Misterny rent richting de bal. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mauser bokst de bal weg.

39e minuut.
Paliński probeert de bal aan de voet te houden. Hénon kopt de bal weg. Fornari heeft problemen om de bal te vangen. Melander rent richting de bal. Melander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hogan rent richting de bal. Hogan speelt de bal door. Misterny is nu in balbezit. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Kubala Tczew 1:2

43e minuut.
Prażmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Prażmowski geeft een hoge lob. Mucha rent richting de bal. Spyra onderschept slim de pass. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Prażmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Semrau onderschept slim de pass. Semrau passt de bal zonder na te denken. Melander rent richting de bal. Melander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShottWear Lubartów 71%, FC Kubala Tczew 29%.
ShottWear Lubartów - FC Kubala Tczew 1:2

51e minuut.
Mucha met een sublieme pass. Misterny is nu in balbezit. Szczyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander verovert de bal door een tackle van achteren. Melander draait met de bal, schiet en ... Mauser bokst de bal weg. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Kubala Tczew 1:3

55e minuut.
Fornari geeft de bal voor. Mucha kopt de bal weg. Misterny is nu in balbezit. Melander is nu in balbezit. Melander draait met de bal, schiet en ... Mauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Prażmowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misterny is nu in balbezit. Adaszek rent richting de bal. Misterny onderschept slim de pass. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mauser bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Kubala Tczew 1:4

59e minuut.
Fornari geeft een hoge lob. Mucha kopt de bal weg. Daar is Prażmowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misterny rent richting de bal. Misterny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander passt de bal in één keer door. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander draait met de bal, schiet en ... Mauser bokst de bal weg.

66e minuut.
Passi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cristoforo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Melon geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Bocola met een harde bal richting middenveld. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Archip geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny rent richting de bal. Misterny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Prażmowski geeft een hoge lob. Hénon geeft de bal voor. Misterny is nu in balbezit. Misterny heeft problemen om de bal te vangen. Misterny draait met de bal, schiet en ... Mauser bokst de bal weg.

80e minuut.
Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić maakt een afschuwelijke overtreding. Spyra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czabaj komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hogan kopt de bal weg. Klungelig pakt Szczyt de bal. Misterny rent richting de bal. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Kubala Tczew 1:5

84e minuut.
Melon is nu in balbezit. Misterny verovert de bal door een tackle van achteren. Misterny passt de bal met de wreef. Melander rent richting de bal. Melander haalt uit met een fantastische trap. Mauser bokst de bal weg.

90e minuut.
Hogan is nu in balbezit. Hogan geeft een hoge lob. Mucha is nu in balbezit. Mucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - FC Kubala Tczew 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShottWear Lubartów 60%, FC Kubala Tczew 40%.
ShottWear Lubartów - FC Kubala Tczew 1:6